Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο πλευρό του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής

.

Για δεύτερη θητεία στο Δήμο Πύλης

Καθημερινά νέα πρόσωπα στηρίζουν την προσπάθεια του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, για της εξασφάλιση μιας δεύτερης θητείας στο Δήμο Πύλης, όπως αποδεικνύεται από τις συναντήσεις που έχει μαζί τους.

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Πύλης, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Προκοπίου κ. Γεώργιο Αλέξη, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να πούνε και να μοιραστούνε πολλά, σε μια συνάντηση με ιδιαίτερο χρώμα.

Ανάμεσα στους δύο άνδρες συζητήθηκαν αρκετά θέματα της κοινότητας, αναλύθηκε ο νέος Νόμος που θα ισχύσει για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που ψηφίστηκε πρόσφατα με την ονομασία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», ενώ δεν έλειψε και η κουβέντα γύρω από τα τεκταινόμενα στο Δήμο Πύλης, με τον Γεώργιο Αλέξη να ξεκαθαρίζει ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για τον αγώνα των συγχωριανών του, δηλώνοντας την απόλυτη ικανοποίηση του από την συνεργασία του με τον Κώστα Μαράβα και στεκόμενος αλληλέγγυος στον αγώνα του, στηρίζει ανοιχτά τη νέα υποψηφιότητα του, για μια ακόμη θητεία στον Δήμο Πύλης.

Μπορεί ακόμη να μας χωρίζουν αρκετοί μήνες από την ημερομηνία των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά η αισιοδοξία στο επιτελείο Μαράβα είναι διάχυτη, καθώς καθημερινά τάσσονται στο πλευρό του νυν Δημάρχου, όλο και περισσότεροι πολίτες και πολιτικοί παράγοντες της περιοχής, γεγονός που καθιστά την υποψηφιότητα του Κώστα Μαράβα, ως το απόλυτο φαβορί των εκλογών στο Δήμο Πύλης.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας για την εξάρθρωση 2 εγκληματικών οργανώσεων

Next Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Related Posts