Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο «Παυσίλυπο» την Τρίτη ο Α.Σ.Καρδίτσας τιμά τις επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας

Στο «Παυσίλυπο» την Τρίτη στις 8 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας τιμά τις επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας

Ευχαριστεί χορηγούς και υποστηρικτές ο Α.Σ.Κ.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει ο Α.Σ.Καρδίτσας στις επιχειρήσεις που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας την προσπάθειά της. Την Τρίτη 31 Μαϊου στις 8 μ.μ. στο «Παυσίλυπο», ο σύλλογος της πόλης μας τιμά τις περισσότερες από πενήντα επιχειρήσεις που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στήριξαν ηθικά και υλικά τον Α.Σ.Καρδίτσας και απέδειξαν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του επιχειρηματικού κόσμου στην κοινωνική ανάπτυξη και τον αθλητισμό.

Ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική μπάσκετ, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την άνοδο για τη Β’ Εθνική. Τίποτε απ’ όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό, αν δεν υπήρχε η γενναιόδωρη υποστήριξη των χορηγών ανδρικής ομάδας, των χορηγών εστίασης, των υποστηρικτών, που έδωσαν στην ομάδα τη δυναμική και την ώθηση να φέρει το μπάσκετ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Στη σημερινή εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι επιχειρήσεις που συνεισέφεραν στη φετινή επιτυχία, ενώ καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Α.Σ.Κ. να δώσουν το «παρών».




Total
0
Shares
Previous Article

Χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών προς αποφυγή εξαπάτησης τους

Next Article

Συνελήφθη 20χρονος στη Λάρισα για κλοπή από κοσμηματοπωλείο