Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Παλαιομονάστηρο ο διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ Μιχάλης Μπλέτσας

 

Στο Παλαιομονάστηρο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο διακεκριμένος Επιστήμονας διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ, Μιχάλης Μπλέτσας, όπου γεννήθηκε ο παππούς του.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και αρκετοί κάτοικοι.

Μέσα ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας τονίζοντας την μεγάλη προσφορά του Εργοστασίου ΤΥΡΑΣ, από το οποίο ήταν καλεσμένος ο κ. Μπλέτσας, αφού αρκετοί εργαζόμενοι στην παραπάνω Γαλακτοβιομηχανία κατάγονται από την περιοχή  μας.

Ο κ. Μαράβας αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Μπλέτσα δήλωσε ότι αυτή η γνωριμία θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία καλής συνεργασίας καθώς οι γνώσεις του μπορούν να φανούν χρήσιμες σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία η οποία τα έχει ανάγκη.

Ακολούθησαν οι ανάλογες τιμητικές πλακέτες από τον Δήμαρχο Πύλης και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας.

Ο κ. Μπλέτσας αμέσως μετά επισκέφθηκε το σπίτι του παππού του ενώ περιηγήθηκε στο χωριό απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία του.

Τον κ. Μπλέτσα συνόδευε ο κ. Κων/νος Τόλης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΤΥΡΑΣ, και δύο συνάδελφοι του Καθηγητές, καθώς και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας (πρώην δήμαρχος Γόμφων) κ. Γεώργιος Παλλαντζάς και ο πρώην δήμαρχος Γόμφων κ. Νίκος Παλλαντζάς.

 

mpletsaspaliomonastiro2

mpletsaspaliomonastiro3

mpletsaspaliomonastiro4

mpletsaspaliomonastiro1




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από φοιτητές-τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Next Article

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και αναδοχή

Related Posts