Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Δημαρχείο Σοφάδων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Με τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στους Σοφάδες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα αυτό, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στο νομό Καρδίτσας.

Ο κ. Μεϊμαράκης είχε χαιρέτησε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχτούν και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συναντήθηκε με αιρετούς του Δήμου καθώς και δημότες.

 Ο κ. Σκάρλος καλωσόρισε τον κ. Μεϊμαράκη και τον ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα του Δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μέλλον του αγροτικού τομέα αλλά και στα αναγκαία έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν στην ευρύτερη περιοχή.

 Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης αξιοποίησης του ΕΣΠΑ, απεμπλοκής των μεγάλων έργων και αποκρατικοποιήσεων, διενέργειας των διαρθρωτικών αλλαγών και καταβολής οφειλομένων εκ μέρους του Δημοσίου προς την Αυτοδιοίκηση και ιδιώτες. Τόνισε, δε, ότι η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί απέναντι σε κάθε υφεσιακό μέτρο, ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα και θα υπερψηφίσει κάθε διαρθρωτικό και αναπτυξιακό μέτρο.

meeimar1 meeimar2 meeimar3

Αποχωρώντας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παρέλαβε σχετικό υπόμνημα με ζητήματα που αφορούν έργα και παρεμβάσεις στο Δήμο Σοφάδων.




Total
0
Shares
Previous Article

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικουρικές συντάξεις του ταμείο εμποροϋπαλλήλων

Next Article

15 συλλήψεις στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της αστυνομίας

Related Posts