Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο βωμό των προσωπικών μικροπολιτικών ωφελημάτων….

Έχοντας ως δεδομένο την κοινή μας  θέληση
ntourva paraskevi

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους δημότες μας εκείνο που δεν περιμέναμε από το Δήμαρχο Μουζακίου είναι η προσπάθεια αποκόμισης μικροπολιτικών ωφελημάτων με δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, όπως αυτό της 30-3-2020. Δημοσίευμα μέσα από το οποίο  αποπειράται να παρουσιάσει ως δικές του πρωτοβουλίες και δικές του αποφάσεις μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί από την πολιτεία  προς ανακούφιση διάφορων επαγγελματιών και λοιπών παραγωγικών τάξεων από τις συνέπειες της εξαιρετικά δυσμενούς για τη χώρα μας συγκυρίας, που διανύουμε και μέτρα που ισχύουν σε όλους τους δήμους της χώρας. Μειώσεις και εκπτώσεις που ούτως η άλλως  εφαρμόζονται και ισχύουν αναδρομικά .

Έχοντας ως δεδομένο την κοινή μας  θέληση να βοηθήσουμε τις παραγωγικές τάξεις του Δήμου τον καλούμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσουμε διεξοδικά και να αποφασίσουμε ΟΛΟΙ μαζί ,με προτάσεις που θα υποβληθούν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις τη λήψη επιπλέον γενναίων μέτρων από το Δήμο Μουζακίου   όπως:

.Mείωση  40% των μισθωμάτων καλλιεργήσιμων γαιών  του Δήμου ,για να βοηθήσουμε  τους αγρότες .

.Διαγραφή των μισθωμάτων  όλων των Δημοτικών κυλικείων και αναψυκτήριων.

.Απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων και των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων   κι όχι μόνο αυτών που  έχει ανασταλεί η λειτουργία τους .

.Μείωση 40% των μισθωμάτων ΟΛΩΝ των δημοτικών εμπορικών και μη ακινήτων  κι όχι μόνο αυτών που έχει ανασταλεί η λειτουργία.

Τον καλούμε  να ΑΝΟΙΞΕΙ  τη Λαϊκή αγορά του Σαββάτου στο Μουζάκι ( που έκλεισε χωρίς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ή τους επικεφαλής)  και  να λειτουργήσει όπως  και οι υπόλοιπες λαϊκές αγορές στην  χώρα, για να βοηθήσουμε τους ντόπιους παραγωγούς που κινδυνεύουν να καταστραφούν.

Τέλος του προτείνουμε  με πραγματικό ενδιαφέρον να επιλύσει  τα προβλήματα που καθημερινά γιγαντώνονται από την κρίση και να αφήσει κατά μέρος την  μικροπολιτική εκμετάλλευση αυτών.

                    Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Tυροπιτάδικο Smile στο Μουζάκι Καρδίτσας

Next Article
Ιατρικές συνταγές στο κινητό μέσω του gov.gr

Ιατρικές συνταγές στο κινητό μέσω του gov.gr