Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Αζερμπαϊτζάν ο Κώστας Τσιάρας για τις εκλογές

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, θα βρίσκεται ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, από χθές Πέμπτη έως και την επόμενη Δευτέρα.

Ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, μαζί με άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους του, θα συμμετάσχει σε διεθνή αποστολή παρατηρητών για την διαδικασία των εκλογών ανάδειξης των νέων μελών του Αζέρικου Κοινοβουλίου, που διεξάγονται την προσεχή Κυριακή.

Ιδιαίτερα στο Αζερμπαϊτζάν, μιας χώρας σημαντικού παίκτη στο γεωπολιτικό παιχνίδι της ενέργειας και με πολύ μεγάλη σημασία για την χώρα μας, ο κ. Τσιάρας, έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς και διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλούς πολιτικούς αξιωματούχους. Κατά την εκεί παρουσία του, ο Βουλευτής Καρδίτσας αναμένεται να συναντήσει αρκετούς από αυτούς, συμβάλλοντας όσο του επιτρέπει ο ρόλος του στην προώθηση των εθνικών ζητημάτων.

Ήταν οι προηγούμενες θητείες του κ. Τσιάρα στο Υπουργείο Εξωτερικών και στη συνέχεια στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίες δημιούργησαν αυτόν τον κύκλο διεθνών επαφών του πρώην υφυπουργού, που του δίνουν την δυνατότητα να συμμετάσχει σε τόσο σημαντικές διεθνείς αποστολές Ευρωπαίων Αξιωματούχων.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αυξάνει τη διαχειριστική της επάρκεια για το νέο ΕΣΠΑ 2014 -2020

Next Article

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Απαιτείται άμεσα λύση στο μεταναστευτικό!!!

Related Posts

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά
Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά ζήτησε με ερώτηση του προς τον υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής έχει επηρεάσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου