Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις 6μ.μ. ο Α’ Ημιτελικός για το 1ο Πασχαλινό Κύπελο Αγάπης στο Μουζάκι

Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα το πρωί, βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών, των αγώνων πετοσφαίρισης, για το 1ο Πασχαλινό Κύπελο Αγάπης στο Μουζάκι.

Έτσι σήμερα, 10 Απριλίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου στον πρώτο αγώνα θα συμμετέχουν οι ομάδες των Μουζακίου και ΕΛΜΕ Καρδίτσας, ενώ αμέσως μετά θα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό με το ζευγάρι IPA Καρδίτσας και την IPA Αλεξανδρούπολης.

Οι νικητές των ημιτελικών θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο 11 Απριλίου στις 2:00 το μεσημέρι στον τελικό του τουρνουά, ενώ στον μικρό τελικό, νωρίτερα στις 12:30, θα αναμετρηθούν η τρίτη και η τέταρτη ομάδα

Να υπενθυμίσουμε πως το 1ο Πασχαλινό Κύπελο Αγάπης στο Μουζάκι είναι μία συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου, του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και της ΙΡΑ Καρδίτσας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου και συμπεριλαμβάνεται στις Αθλητικές Εκδηλώσεις του Γ.Σ.Μ.Π. “Γ.Πασιαλής” με την γενική ονομασία “ΠΑΣΙΑΛΕΙΑ 2017“.

Αντί εισιτηρίου όσοι θεατές επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες του Δήμου Μουζακίου.

mouzaki pasxalino kypello agapis




Total
0
Shares
Previous Article

Το πασχαλινό και θερινό ωράριο των καταστημάτων στο Μουζάκι

Next Article

Μεγάλη Εβδομάδα στους Αγίους Αναργύρους - Περπατώντας προς την Ανάσταση (video)