Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις 09 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στο δήμο Πύλης

Την κανονική λειτουργία σχολείων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ) και παιδικών σταθμών του Δήμου Πύλης την  Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, αποφάσισε ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας

Συνεχίζεται και σήμερα μέχρι αργά το βράδυ ο επανέλεγχος από τα συνεργεία του Δήμου και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα των σχολείων.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή έδωσαν προτεραιότητα στις σχολικές μονάδες για να αποκαταστήσουν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή  κακοκαιρία και τον παγετό των τελευταίων ημερών, με σημαντικές παρεμβάσεις  στα συστήματα υδροδότησης και θέρμανσης των σχολικών κτιρίων αλλά και στον καθαρισμό των προαύλιων χώρων και των δρόμων πρόσβασης.

Θα παραμείνουν κλειστά κυρίως λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από την χιονόπτωση, τα σχολεία, Ροπωτού, Κοτρωνίου, Ελάτης, Καλογήρων Στουρναραίικων.




Total
0
Shares
Previous Article

Την έναρξη διαδικασίας κήρυξης του δήμου Αργιθέας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε ο δήμαρχος κ. Τσιβόλας

Next Article

Απαγόρευση θήρας στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Μουζακίου

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…
Maravas stratos
Διαβάστε περισσότερα

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε το…