Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις περιοχές που πλήττονται από τον «ΙΑΝΟ» ο Δήμαρχος Μουζακίου – Έκκληση για άσκοπες μετακινήσεις

ianos mouzaki 3

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΙΑΝΟ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο «Ιανός», που συνεχίζει την καταστροφική του πορεία σε όλη τη χώρα έγινε σήμερα αισθητός στα ορεινά χωριά του Δήμου Μουζακίου, προκαλώντας ζημιές.

Συγκεκριμένα στα χωριά Οξυά (συνοικισμούς Μεσορράχη, Δάφνη, Παλαιοχώρι) και Κρυοποηγή, από τη συνεχή βροχόπτωση πλημμύρισαν δρόμοι και αυλές σπιτιών.

Στις περιοχές που πλήττονται από τον «Ιανό» βρέθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων συντόνισαν την κατάσταση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ.Στάθης τόνισε: «Η βροχόπτωση συνεχίζει ακάθεκτη, τα προβλήματα είναι αρκετά και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με μεθοδικότητα και ψυχραιμία. Τόσο οι υπάλληλοι του Δήμου μας όσο και ιδιώτες με τα μηχανήματά τους, επιχειρούν στις περιοχές που πλήττονται και προσπαθούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρέθηκα στην Οξυά, αλλά και στην Κρυοπηγή, έπειτα από συννενόηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασίλη Σοφογιάννη όπου διαπίστωσα από κοντά το μέθεδος της ζημιάς στο δρόμο Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα. Όσον αφορά στα χωριά του κάμπου, προς το παρόν δεν υπάρχουν ζητήματα. Είμαστε σε επιφυλακή»

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βιώνει ο Δήμος μας εξαιτίας της κακοκαιρίας”Ιανός”. Απευθύνω έκκληση σε όλους να αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση και να μη διασχίζετε χείμαρρους ή ρέματα για κανένα λόγο, είτε πεζοί, είτε οδηγώντας κάποιο όχημα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα γκρέμισαν τη γέφυρα του Πευκόφυτου και έριξαν την κολώνα της ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου. Σε κάθε περίπτωση η μετακίνηση έχει απαγορευτεί. Σας εφιστώ την προσοχή για να μη θρηνήσουμε καμία ανθρώπινη ζωή.

ianos mouzaki 1

ianos mouzaki 2

ianos mouzaki 3




Total
0
Shares
Previous Article
kakokairia vroxes

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Next Article
ianos mouzaki 14

Χωρίς ρεύμα και σοβαρά προβλήματα στο Μουζάκι - Έπεσε η γέφυρα στο Πευκόφυτο (φωτο)

Related Posts