Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη ο Αλέξης Κωστάλας

Τις εγκαταστάσεις του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη επισκέφτηκε ο Αλέξης Κωστάλας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο του φημισμένου 34ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Ο Αλέξης Κωστάλας βρέθηκε στην περιοχή στις αρχές Δεκεμβρίου προσκεκλημένος ως παρουσιαστής του κορυφαίου διεθνούς καλλιτεχνικού θεσμού του Νομού Καρδίτσας, που διοργανώνεται από το 1983 και στον οποίο έχουν λάβει μέρος διάσημες χορωδίες από κάθε γωνιά της γης, διακεκριμένες ορχήστρες και σπουδαίοι σολίστ. Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είχε τη χαρά να υποδεχθεί τον γνωστό παρουσιαστή στο εμφιαλωτήριο, στη Βατσουνιά, και να τον περιηγήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας όπου πραγματοποιείται η εμφιάλωση του ξεχωριστού νερού της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων. 5b183e8a817dc0c3141d536947ce78eb

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com

64923fb36d38c2dd0b0180a09edd2410




Total
0
Shares
Previous Article

Στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας οι προπονήσεις της Αναγέννησης

Next Article

Αποζημιώσεις για καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα διεκδικεί ο Δήμος Σοφάδων

Related Posts