Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη σύμβαση προϋπολογισμού 300.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ αφορά σε εργασίες  αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης  με την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών σε όλο το οδικό δίκτυο της Πύλης και της Φαρκαδόνας αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π. Ε. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων σε τμήματα που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία κυρίως για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο. Την μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  η οποία θα έχει την επίβλεψη της κατασκευής του έργου.

 Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η σύμβαση αυτή αφορά σε παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας των μετακινήσεων των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Η οδική ασφάλεια βρίσκεται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας και για το λόγο αυτό, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τους λιγοστούς πόρους για οδικά έργα όπως αυτό, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο».




Total
0
Shares
Previous Article

Έκκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για χρήση κατάλληλων υλικών προς καύση κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Next Article

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στην Καρδίτσα