Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη Νίκαια δίπλα στους αγρότες η Ασημίνα Σκόνδρα

Η διαχρονική ενασχόληση της Ασημίνας Σκόνδρα με τα αγροτικά ζητήματα, η θέση της πάντα στο πλευρό των αγροτών και ο συνεχής διάλογος μεταξύ τους, έχει σφυρηλατήσει, μία στέρεα  σχέση εμπιστοσύνης.

Την ώρα που οι αγρότες βρίσκονται στους δρόμους, μπροστά στον κίνδυνο του ξεκληρίσματος, η παρουσία της πρ. Βουλευτή στα μπλόκα ήταν δεδομένη, όπως και σε ανάλογες κινητοποιήσεις τους κατά το παρελθόν.

Επισκέφθηκε, λοιπόν, την Κυριακή το «στρατηγείο» των αγροτών στη Νίκαια, όπου βρίσκονται οι Καρδιτσιώτες, κυρίως, αγρότες και  έτυχε θερμής υποδοχής, αφού στο πρόσωπό της οι παραγωγοί αναγνωρίζουν ένα άτομο οικείο, που μάχεται για την επίλυση των ζητημάτων τους.

Αναγνωρίζουν ακόμα ότι, ιδιαίτερα κατά το χρόνο της βουλευτικής της θητείας ανέδειξε, υπερασπίστηκε και έδωσε λύσεις σε  ουσιαστικά αγροτικά προβλήματα.

Η κ. Σκόνδρα, κατά την διάρκεια της ημέρας που βρισκόταν στα μπλόκα, επισκέφθηκε όλα τα σημεία αναφοράς των Καρδιτσιώτικων αντιπροσωπειών, συζήτησε μαζί τους  για τα τρέχοντα «καυτά» θέματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού,  αναπτύχθηκαν όμως και γενικότερες συζητήσεις αγροτικού και πολιτικού περιεχομένου.

Συνάντησε επίσης και αντάλλαξε απόψεις με  πολλούς αγροτοσυνδικαλιστές και αντιπροσώπους των φορέων, που βρίσκονταν εκεί.

Η πρ. Βουλευτής, αναγνώρισε το δίκιο και την  αγανάκτηση των αγροτών, αιτία της  ασύστολης κοροϊδίας, ανικανότητας και ιδεοληψίας της κυβέρνησης. Δεν παρέλειψε, να ζητήσει από τους αγρότες ψυχραιμία και εγκράτεια για να μην χάσουν το δίκιο τους, όπως επίσης τους ζήτησε να μην δυσκολέψουν τη ζωή άλλων κοινωνικών ομάδων. Να τους έχουν συμμάχους, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι  το ίδιο ανάλγητη για όλους.

«Τα βλέμματα  των πολιτών, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας,  είναι στραμμένα πάνω σας και σε σας εναποθέτουν τις ελπίδες για ανατροπή αυτής της τραγικής κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Σκόνδρα.




Total
0
Shares
Previous Article

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- ΜΒΑ

Next Article

9 συλλήψεις κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στη Θεσσαλία