Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια δοκιμάζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Με πίστη στις δυνάμεις του ο Α.Σ.Κ.

Να φτάσει στην πηγή και να… πιεί νερό θέλει την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας, που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το Ανατόλια. Μετά από δυο άτυχα εκτός έδρας παιχνίδια, σε Κατερίνη και Λαγκαδά, στα οποία ο Α.Σ.Κ. έφτασε πολύ κοντά στο «διπλό», αλλά στο τέλος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα. Το έργο του βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

H ομάδα του Ανατόλια, προέρχεται από πολύ σημαντική νίκη, καθώς υπέταξε με 73-72 τον μέχρι την Κυριακή αήττητο Ερμή Λαγκαδά και σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ.Κ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με παράδοση στη Β’ Εθνική, πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι, με την προσθήκη του Φίλιππου Συμεωνίδη να ξεχωρίζει. Ο έμπειρος σέντερ, με θητεία στο ανώτερο επίπεδο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, όμως το Ανατόλια έχει ένα σύνολο με πολύ έμπειρους παίκτες όπως οι Γαλανίδης, Τριανταφυλλίδης, Βεργίνης με παρουσία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας θέλει να δείξει στη Θεσσαλονίκη καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Η φετινή Β’ Εθνική εξελίσσεται σε ένα συναρπαστικό μαραθώνιο, με εκπλήξεις σε κάθε αγωνιστική. Μετά από πέντε αγώνες, μόνο μια ομάδα –η Καστοριά- παραμένει αήττητη και τα έως τώρα αποτελέσματα δείχνουν πως ισχύει η φράση «όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους». Σ΄αυτό το ανταγωνιστικό και μαζί, απρόβλεπτο πρωτάθλημα, ο Α.Σ.Κ. θέλει να σταθεί με αξιώσεις και επομένως, το παιχνίδι της Κυριακής αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι Ευφραιμίδης και Ταρενίδης Κ. στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Ανατόλια.

Τη Δευτέρα το ματς της Κ21

Τη Δευτέρα αγωνίζεται η ομάδα νέων του Α.Σ.Καρδίτσας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ κατηγορίας Θεσσαλίας. Τη Δευτέρα 7/11 στις 6 μ.μ. στο κλειστό, ο Α.Σ.Καρδίτσας θα βρει απέναντί του την Ελπίδα Αγ.Γεωργίου. Για τους νεαρούς παίκτες του Α.Σ.Κ. το παιχνίδι αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να συλλέξουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.




Total
0
Shares
Previous Article

Τεχνόδρομος Χριστουγέννων στο Μουζάκι - Δηλώσεις Συμμετοχής

Next Article

Τριετές μνημόσυνο Βασίλειου Γκαραβέλα

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…