Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου PROWEIN 2017 η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών “PROWEIN 2017 – International Trade Fair Wines and Spirits”

Στη  διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών “PROWEIN 2017 – International Trade Fair Wines and Spirits”, που θα πραγματοποιηθεί από τις  19 έως τις 21 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, συμμετέχει για πρώτη φορά η  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Προκειμένου να επιτευχθεί συντονισμός, οργάνωση και η συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφέρεια  Θεσσαλίας  καλεί τις επιχειρήσεις οίνου και αλκοολούχων ποτών των Περιφερειακών Ενοτήτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλουν προϊόντα μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

Η Διεθνής Έκθεση – International Trade Fair Wines and Spirits αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη έκθεση με στόχο την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η  διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 6.200 εκθέτες από περισσότερες από 59 χώρες ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 126 χώρες του κόσμου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση PROWEIN προσφέροντας ακόμη μία σημαντική δυνατότητα στους παραγωγούς οίνου και τις επιχειρήσεις της περιοχής να παρουσιάσουν στο εξωτερικό τα εκλεκτά τους προϊόντα και να προσελκύσουν επενδύσεις προωθώντας παράλληλα τις εξαγωγές τους.

Βασικοί στόχοι της φετινής συμμετοχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας  στην PROWEIN 2017 είναι η ανάδειξη, η προβολή και η προώθηση των πιστοποιημένων προϊόντων της περιοχής σε νέες αγορές του εξωτερικού. Κεντρικό ζητούμενο είναι η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο με τα τοπικά κρασιά και αλκοολούχα ποτά τα οποία παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλίας . Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  της Περιφέρειας Θεσσαλίας , θα γίνουν προσκλήσεις επαγγελματιών και θα διοργανωθούν συναντήσεις b2b με τους ξένους αγοραστές καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Λόγω του περιορισμένου χώρου της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα  με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας  στο τηλ 2413511255 κα Καραφύλλη.

 




Total
0
Shares
Previous Article

“Σπεύσατε” για την ανανέωση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων

Next Article

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Πύλης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας