Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Elite της Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμις Ζαρκαδούλα

1η θέση στα 5 χλμ. γενικής κατάταξης και 1η θέση στα 5 χλμ γυναικών ως 19 ετών
Στην Elite της Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμις Ζαρκαδούλα

 

Βράβευση των 200 διακριθέντων αθλητών Ανοικτής Θαλάσσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από τον σύλλογο Μαραθώνιας Κολύμβησης ΛΕΑΝΔΡΟΣ και φιλοξενήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του Diaplous Training Experience Concept παρουσία του επικεφαλής της TRIMORE-XTERRA Greece κ. Κωνσταντίνου Μητρόπαπα, του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Ρεθύμνης κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη, του κ. Γιάννη Χρυσάφη επιχειρησιακού διευθυντή της ΕΤΕΜ και πλήθους διοργανωτών αγώνων κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και κολυμβητών.

Η αθλήτρια της ΑΚΑΚ, Άρτεμις Ζαρκαδούλα, βραβεύτηκε για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 5 χλμ. γενικής κατάταξης και για την 1η θέση στα 5 χλμ γυναικών ως 19 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που πέρασε 3.404 OWS (Open Water Swimming) κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες, από 10 ως 82 ετών, με ή χωρίς στολή όργωσαν τις ελληνικές λίμνες και θάλασσες σε 60 αγώνες στο πλαίσιο του 7ου Grand Prix O.W.S 2019. Είναι ενδεικτικό ότι ο αριθμός των κολυμβητών αυξήθηκε κατά 98% από το 2014, κατατάσσοντας την κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης σε ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα αθλήματα της κολύμβησης στην Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Ομάδας και ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκουγκλιας συγχαίρει την αθλήτρια για τις επιδόσεις της και την αφοσίωση της στο τόσο απαιτητικό άθλημα της Κολύμβησης Ανοικτής Θάλασσας.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
sxolikes xorodies 2

Μετάθεση των εκδηλώσεων της 12ης Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

Next Article
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναζήτηση κατοικιών για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων στην Καρδίτσα