Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην πληγείσα περιοχή της Πιαλείας ο Πάνος Σκουρλέτης

 

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης επισκέφθηκε την Δευτέρα 19 Μαρτίου το απόγευμα την Πιαλεία, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς.

Ευθύς αμέσως μετέβησαν στην πληγείσα περιοχή όπου ο Υπουργός είδε από κοντά τα κατολισθητικά φαινόμενα παίρνοντας μια πρώτη εικόνα και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Μαράβα για την κατάσταση και τις ενέργειες που προέβει ο Δήμος κυρίως προς την Κυβέρνηση για άμεσες λύσεις.

Στο ίδιο πνεύμα ενημερώθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη για την συνολική εικόνα των καταστροφών σε όλο τον Νομό Τρικάλων.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι είναι σημαντικό το ότι μέσα σε λίγες ημέρες δυο Υπουργοί επισκέφθηκαν την Πιαλεία, υποδηλώνει ότι πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα.

Πέραν από όλα είναι άμεση κινητοποίηση και να υπάρξει ολιστική συνολική παρέμβαση για να φτιάξουμε τέτοιες υποδομές που να αντέχουν περισσότερο.

DSC00587

DSC00593

DSC00594

DSC00597

DSC00600

DSC00613




Total
0
Shares
Previous Article

Η Γιορτή του Συλλόγου Απανταχού Καρδιτσιωτών για την κοπή της πίτας

Next Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…