Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Καβάλα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ βρέθηκε ο κ. Κώστας Τσιάρας

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΝΟΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

            Στην Καβάλα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ βρέθηκε την Κυριακή 21.02.2016 ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γ.Γ. της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας, εκπροσωπώντας τον Προέδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Παρουσία ενός μεγάλου αριθμού μελών και των φίλων του κόμματος, ο κ. Τσιάρας έκοψε την πίτα της ΝΟΔΕ Καβάλας ευχόμενος υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρισταμένους. Μετέφερε παράλληλα τις ευχές του κ Μητσοτάκη για μια καλή και δημιουργική χρονιά, αλλά και την προσδοκία του, πως το 2016, θα είναι μια χρονιά σημαντικών αλλαγών και πολίτικων εξελίξεων.

Στην σύντομη τοποθέτησή του ο Γραμματέας της Κ.Ο. σημείωσε: «πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, επί ένα ολόκληρο χρόνο δεν έχει πετύχει τίποτα σε κανέναν τομέα. Το έργο της είναι παντού αρνητικό, υπό οποιοδήποτε πρίσμα και αν το δει κανείς. Δυστυχώς, o κ. Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος παραμένουν σε μια εμμονική συμπεριφορά αρνούμενοι να αποδεχτούν τις αποτυχίες τους, να αναγνωρίσουν τα σφάλματά τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Την ίδια στιγμή, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, να καταστείλει την κοινωνική δυσαρέσκεια και να βρει διέξοδο για τα αδιέξοδα, που ίδια δημιούργησε, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το κοινοβούλιο ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Από εκεί περνά νομοσχέδια, όπως αυτό για το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα ή τις τηλεοπτικές άδειες, μοιράζοντας ψίχουλα σε μια καθημαγμένη κοινωνία ή βάζοντας «τέλος» στην διαπλοκή. Στην ουσία, αντιγράφει δράσεις και πρόνοιες, ήδη, νομοθετημένες από την προηγουμένη κυβέρνηση. Με την διαφορά, πως τώρα τα κονδύλια είναι σαφώς πιο περιορισμένα και η σχετική μέριμνα αφορά λιγότερους. Έτσι τελειώνουν οι υποχρεώσεις του περίφημου προγράμματος της Θεσσαλονίκης και  του παράλληλου προγράμματος. Από την άλλη, όμως, με μια βιομηχανία τροπολογιών εξυπηρετεί κομματικά ρουσφέτια, καταργεί δομές και αρχές, θεσμικά αντίβαρα στην απόλυτη εξουσία της, που την ενοχλούν και εγκαθιστά μια νέα «αριστερής» εμπνεύσεως και υποστηρίξεως καθεστηκυία τάξη ελέγχου της πολιτικής. Έτσι τελειώνει το παλιό και ξεκινά το καινούργιο στην πολιτική οπτική του κ. Τσίπρα.»

Τέλος ο κ. Τσιάρας έκανε αναφορά στο άλμα προς τα εμπρός, που επιχειρείται στην Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή του νέου Προέδρου της. «Η πορεία που άρχισε είναι κρίσιμη και στόχο έχει να επαναδιατυπώσει την σχέση της παράταξης μας με την κοινωνία με όρους αλήθειας, ειλικρίνειας και αξιοπρέπειας. Ένας στόχος που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και μπορεί να επαναφέρει την κεντροδεξιά στο επίκεντρο της πολιτικής, ως ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, που φιλοδοξεί να αλλάξει την Ελλάδα. Με το 10ο Τακτικό Συνέδριο, που εξαγγείλαμε για τις 22 – 24 Απριλίου, προχωράμε στην ανασυγκρότηση της Παράταξής μας. Χρειαζόμαστε τη ματιά σας, την ιδιαίτερη οπτική σας, τη συμμετοχή σας, την κριτική και το δυναμισμό σας. Αλλά πάνω απ’ όλα, χρειαζόμαστε εσάς στην πρώτη γραμμή».

Tsiaras-1




Total
0
Shares
Previous Article

Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Next Article

Τη βιοτεχνία υποδημάτων Αντωνίου Σ. & ΣΙΑ Ε.Ε. επισκέφθηκε ο Δημαρχος Καρδίτσας

Related Posts

Ελ. Τζανακούλη: Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ – Η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις Παρακολουθώντας σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων του …