Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Κέρκυρα ο Κώστας Τσιάρας

Συνεχίζει δυναμικά στην μάχη των εκλογών ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας, κ. Κώστας Τσιάρας, συμμετέχοντας στην πανελλήνια προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την Λειβαδιά και την Αθήνα, σειρά είχε η Κέρκυρα. Στο νησί των Φαιάκων ο κ. Τσιάρας, αφού επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το βράδυ μίλησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση, που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ νομού Κερκύρας.

«Η πραγματική οικονομία, η αγορά, ο ιδιωτικός τομέας και οι εργαζόμενοί του είναι αυτοί που έχουν δεχτεί τα πιο μεγάλα πλήγματα το τελευταίο επτάμηνο», υπογράμμισε κατά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Κερκύρας και την συνάντησή του με τον Πρόεδρο του. «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να πάρει ξανά μπροστά η οικονομία, να ξαναζωντανέψει η αγορά, να άρουμε τα capital controls. Η δεύτερη επείγουσα προτεραιότητα είναι η άμεση ενίσχυση της ρευστότητας. Μια σταθερή κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία από τις 21 Σεπτέμβρη θα δουλέψει με πρόγραμμα και συγκεκριμένο σχεδιασμό, για να αποκαταστήσουμε την σταθερότητα, να επαναφέρουμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία, που θα προσελκύσουν νέες επενδύσεις και θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας».

«Η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. είναι αναμφισβήτητα η χειρότερη, που είδε η χώρα από τη Μεταπολίτευση. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. παρέλαβε την χώρα σε συνθήκες ανάπτυξης και τη γύρισε στην ύφεση, συρρικνώνοντας οικονομία», επανέλαβε ο κ. Τσιάρας κατά την ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ. «Δεν υπάρχει Ελληνίδα ή Έλληνας που να είναι σήμερα καλύτερα από ότι πέρσι», τόνισε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και συνέχισε. «Ο κ. Τσίπρας αποδείχτηκε επικίνδυνος για τη χώρα και ανέτοιμος να κυβερνήσει. Ήδη μας κόστισε πολύ. Ασφαλώς δεν του αξίζει καμία δεύτερη ευκαιρία.

Η ανικανότητα λοιπόν και η ανεπάρκεια όλων αυτών 20 Σεπτέμβριου πρέπει να τελειώσει. Ο μόνος δρόμος για να μπει οριστικό τέλος στην κατηφόρα είναι σε αυτές τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα.»




Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του οδικού δικτύου στον άξονα Καρδίτσας – Μουζάκι στο ύψος της Δρακότρυπας

Next Article

Θετική και ελπιδοφόρα η πορεία του Παυσιλύπου