Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην έδρα του πρωτοπόρου Ερμή Λαγκαδά δοκιμάζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας 

Παιχνίδι-πρόκληση για τον Α.Σ.Κ. 

Σημαντικό όσο και δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας την Κυριακή, που αντιμετωπίζει στο Λαγκαδά τον τοπικό Ερμή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο προσεχής αντίπαλος του Α.Σ.Κ., είναι μια ομάδα με παράδοση στις εθνικές κατηγορίες και ισχυρή έδρα. Μετά από συνεχόμενες σεζόν στην Α2, πέρυσι υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, όπου παρουσιάστηκε όμως πολύ ανταγωνιστική καταλαμβάνοντας την 5η θέση της τελικής κατάταξης. Φέτος, διατήρησε το βασικό της κορμό και μάλιστα ενισχύθηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα να είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Το συγκρότημα του κ. Αγγέλη, μετρά το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και είναι η μια από τις δυο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος,  μαζί με την Καστοριά. Διαθέτει πολύ έμπειρο σύνολο με παίκτες που έχουν παραστάσεις από το ανώτερο επίπεδο και την Κυριακή θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες στην έδρα του απέναντι σε Αίαντα Ευόσμου και Φίλιππο Βέροιας, έχει καλή ψυχολογία και θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με πίστη για το καλύτερο. Οι παίκτες του Κώστα Ρουμελιώτη και του Κώστα Κομποδιέτα γνωρίζουν πως κανείς αντίπαλος δε μπορεί να υποτιμηθεί, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια ομάδα με την παράδοση και τη δυναμική του Ερμή Λαγκαδά. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουν το ματς με την πρέπουσα προσοχή αλλά και με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Η ομάδα παρουσιάζει διαρκή βελτίωση από ματς σε ματς και αυτή την αγωνιστική άνοδο, ο Α.Σ.Κ. θέλει να την επιβεβαιώσει και στο Λαγκαδά.

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Λαγκαδά με διαιτητές τους Τσιαπλή και Κ.Ταρενίδη.

Ξεκίνημα για την Κ21

Πρεμιέρα το Σάββατο για την ομάδα νέων του Α.Σ.Καρδίτσας, που στις 14.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο, υποδέχεται την ομάδα νέων του Αιόλου Καρδίτσας. Ως γνωστό, η ΕΣΚΑΘ αποδέχθηκε την πρόταση του Α.Σ.Κ. δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες εθνικών κατηγοριών, να μετέχουν με ομάδες νέων στα τοπικά πρωταθλήματα ανδρών. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να δοθεί η δυνατότητα στα νέα παιδιά των συλλόγων εθνικών κατηγοριών, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες σε ένα γεμάτο πρωτάθλημα με ανταγωνισμό και σημαντικό αριθμό αγώνων. Έτσι, στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας Θεσσαλίας, η ομάδα κάτω των 21 του Α.Σ.Καρδίτσας, θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Αιόλου Τρικάλων, η ανδρική ομάδα του οποίου αγωνίζεται στην Α1 Εθνική.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 14.30 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας με διαιτητές τους Καρακώστα και Λιλή.




Total
0
Shares
Previous Article

Αγώνες Kick Boxing το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚ Αλκαζάρ

Next Article

190 Χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής