Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας βουλευτές και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

syriza 1

Στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, συνάντηση των διοικητών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, κ. Κορέλα Σ., των Σοφάδων, κ. Νταουτά Γ., του Παλαμά, κ. Σίμου Β. και του Μουζακίου, κ. Φούκα Στ., με τους βουλευτές Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και εκπρόσωπο του βουλευτή Σπύρου Λάππα, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα στο πλαίσιο ενάσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αρμόδιος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Αντωνίου. Σύντομη συνάντηση είχε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και με τους εργαζόμενους πυροσβέστες.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στην αντιπυρική προστασία του νομού, με σκοπό την αποτελεσματικότερη δυνατή πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στο ίδιο πλαίσιο, τέθηκε, άλλωστε, και το ζήτημα της υλικοτεχνικής ενίσχυσης των κατά τόπους Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (Σοφάδων, Παλαμά και Μουζακίου), ως προς τα οποία έχει ήδη δρομολογηθεί η αναγκαία επισκευή των μηχανημάτων, οχημάτων κλπ., εν όψει και της θερινής περιόδου.

Διαπιστώθηκε ότι σε επίπεδο προσωπικού, ο νομός μας είναι επαρκώς καλυμμένος με αξιόμαχο και έμπειρο δυναμικό, κάποια δε, ζητήματα που αφορούν το κεντρικό κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας (επισκευή στέγης, αποχέτευση κλπ) υπήρξε δέσμευση ότι θα προωθηθούν προς επίλυση.

pirosvestiki Syriza 1

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Μεγάλη η επιτυχία της 1ης επίσημης παρουσίασης του Meteora Wrestling Academy

Next Article

Παναγιώτα Βράντζα: Νέο καθεστώς συνταξιοδότησης των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών (πρώην ΟΓΑ)