Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι αλλιώς…

1. Καταθέσαμε πρόταση που καταργεί το νόμο Τσοχατζόπουλου βάσει του οποίου τα πολιτικά γραφεία των εκάστοτε κυβερνητικών είναι δημόσιες υπηρεσίες.
2. Καταθέσαμε στοιχεία για τους 121 νέους φορείς που δημιούργησε η κυβέρνηση το ’16, καταγγέλλοντας το νέο φούσκωμα του πελατειακού κράτους και τα νέα ελλείμματα που «έρχονται».
3. Καταθέσαμε σχέδιο νόμου για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και η φυσική ηγεσία του στρατεύματος.
4. Δώσαμε μάχη για να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο βουλευτής που σχολίασε υβριστικά τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου. Η Βουλή όμως τον αθώωσε με 153 ψήφους.
5. Καταθέσαμε προτάσεις για το σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών αλλά και για την δυνατότητα ψήφου των Ελλήνων που ζουν εκτός Ελλάδας.
6. Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό δώσαμε μάχη για να επεκταθεί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στους πραγματικά φτωχούς και να υπάρξει συμβολική έστω μείωση των φόρων ώστε να δοθεί «σήμα» στην κοινωνία ότι «τώρα παράγουμε».
7. Στην εξεταστική για το πολιτικό χρήμα, προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε τις σκοτεινές διαδρομές του πολιτικού χρήματος προς κόμματα και εκδότες καναλάρχες. 

Αν θέλεις δες εδώ: http://bit.ly/2ielQ3q τις 14 κινήσεις μας στη Βουλή που έδειξαν ότι μπορεί να υπάρξει πολιτική …αλλιώς.


Τομέας Ν.Τρικάλων




Total
0
Shares
Previous Article

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα

Next Article

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας και Γ.Γ της Κ.Ο της ΝΔ Κώστα Τσιάρα για το νέο έτος