Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε νέο γυμναστήριο ξεκινά τη Δευτέρα προετοιμασία ο Α.Σ.Κ.

Με φόντο… την έναρξη λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου
ask meliattiki logo 860

 

Με φόντο… την έναρξη λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου

Ξεκινά τη Δευτέρα η προετοιμασία του Α.Σ.Κ.

Μια χρονιά-ορόσημο ξεκινά για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ τη Δευτέρα 19 Αυγούστου με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του μπάσκετ της Καρδίτσας και ταυτόχρονα, έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση της εισόδου στο νέο κλειστό γυμναστήριο για την προσεχή σεζόν. Το όνειρο του νέου, υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, μοιάζει πλέον πραγματικότητα και οι φίλαθλοι της ομάδας, θα έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν την ομάδα σε μια νέα αθλητική εγκατάσταση υψηλών προδιαγραφών, η οποία αποτελεί για την περιοχή μας, τη μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας

Με φόντο τη λειτουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα τις κάρτες διαρκείας για τη νέα περίοδο. Αναμένοντας τη στήριξη των φιλάθλων, που πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, ο Α.Σ.Κ. απευθύνεται σε όλους τους φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού, υποσχόμενος πλούσιο θέαμα, δυνατές συγκινήσεις, αλλά και νέες συνθήκες για τους θεατές του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Με πολλές δυνατότητες και παροχές για όλους τους φιλάθλους, το νέο πρόγραμμα των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2019-2020, θα ανακοινωθεί αναλυτικά την επόμενη εβδομάδα.

Από Δευτέρα… στα βάσανα οι παίκτες

Σε αναμονή της έναρξης λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου, ο Α.Σ.Κ. Θα ξεκινήσει τις προπονήσεις στο παλιό κλειστό, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και αρκετούς φιλικούς αγώνες.

Για την ολοκλήρωση του ρόστερ, στο επόμενο διάστημα θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρης έως το τέλος του Αυγούστου. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν με το Κύπελλο Ελλάδας κατά πάσα πιθανότητα στις 21 Σεπτεμβρίου, αφού ο Α.Σ.Κ. θα συμμετέχει απευθείας στη δεύτερη φάση.

Τη Δευτέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί από την Ε.Ο.Κ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η κλήρωση του πρωταθλήματος για την περίοδο 2019-2020 και η ομάδα θα γνωρίζει το πρόγραμμά της, με πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου. Επίσης, την ίδια ημέρα θα γίνει και η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες

Με ανανεωμένο και ενισχυμένο δυναμικό, οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ. θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο. Ο Α.Σ.Κ. και η Κ.Β.Α. ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και πρότυπου προπονητικού προγράμματος.Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Κώστα Σερίφη (τηλ. 697 7765407), Κυριάκο Τσαρμπόπουλο (697 5853915), στον έφορο ακαδημιών Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ.694 8247897 ) αλλά και καθημερινά (7-9 μ.μ.) στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, τηλ. 24410 75507).




Total
0
Shares
Previous Article
festival limnwn lives

Ξεκινά το Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2019

Next Article
paraharaksi xrhmatwn larisa

Παραχάραξη νομισμάτων στη Λάρισα - Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί