Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε εξαιρετικό κλίμα το δείπνο της ΑΕ Μουζακίου

aem deipno1

Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση της ΑΕ Μ στο αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα και στους προπονητές του χθες βράδυ στο χλιδάτο περιβάλλον του ξενοδοχείου MOYZAKI PALACE.

Η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία μιας και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι αρωγός εδώ και χρόνια στις προσπάθειες της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Στο εξαιρετικό εστιατόριο του τετράστερου ξενοδοχείου σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτες της ΑΕ Μ απόλαυσαν μια καταπληκτική βραδιά με πεντανόστιμα εδέσματα και ποτά και υπό τον ήχο εξαίσιας μουσικής χαλάρωσαν με αστεϊσμούς ,αποφορτίστηκαν από τις εντάσεις των προπονήσεων και των αγώνων και βρήκαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Το δείπνο παρατέθηκε από το Δ.Σ. στο αντρικό τμήμα της ομάδας και των προπονητών τους ως επιβράβευση για την έντονη προσπάθεια που καταβάλουν εντός γηπέδων για την ανάδειξη της ομάδας και την ικανοποίηση που θα βιώσουν  ανεβάζοντάς την στην επόμενη κατηγορία.

Τα βλέμματα του τιμ της ΑΕ Μ είναι στραμμένα στο ματς της 2ης αγωνιστικής που θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (28/9)  στο  Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου κι έχει χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι. Συγκρούονται μεταξύ τους η ΑΕ Μουζακίου και ΑΟ Μαγούλας.

Άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε από κοντά.

Ιωάννα Κρίκου

 

aem deipno




Total
0
Shares
Previous Article
imerida panoli Mouzaki slide

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο του Δήμου Μουζακίου, με θέμα «Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων»

Next Article
sin plug Trikala

Παπαστεργίου: Το μέλλον βρίσκεται στην Αυτοδιοίκηση

Related Posts