Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Robert P. Sanders, παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής δύο αντιδήμαρχοι Τρικκαίων. Οι κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης και Γιάννης Κωτούλας – εκπροσωπώντας επίσης τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και την αντιδήμαρχο κ. Βασιλένα Μητσιάδη, οι οποίοι βρίσκονταν σε συνέδριο στην Κρήτη – παρέστησαν στην εκδήλωση, παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ κ. David D. Pearce.

Proksenos mouzakinews

Με τους δύο Αμερικανούς διπλωμάτες, συζήτησαν τα θέματα που είχαν τεθεί κατά την επίσκεψή τους στα Τρίκαλα, πριν από τρεις μήνες, επιβεβαιώνοντας το άριστο πνεύμα συνεργασίας που διαπνέει τις δύο πλευρές.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι δύο αντιδήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους εταιριών από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα για θέματα που σχετίζονται με πιθανότητες συνεργασίες με τον Δήμο Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Next Article

Θετικές εντυπώσεις για την πορεία τη ς νέας μονάδας του ΧΥΤΑ στην Παλαιοσαμαρίνα

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…