Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σεμινάριο Capoeira από την Σχολή Χορού της Μαρίας Καραπαναγιώτη

Η Σχολή Xορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω πραγματοποίησαν σεμινάριο Capoeira το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο χώρο της Σχολής, όπου έλαβαν μέρος μαθητές αλλά και φίλοι του χορού.

Το σεμιναριακό μάθημα για τη γνωστή βραζιλιάνικη πολεμική και χορευτική τέχνη παρέδωσε ο Voador, που ασχολείται χρόνια με την Capoeira στο Βόλο.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διδάχθηκαν οι βασικές αρχές και τα είδη της Capoeira, η ιστορία της, καθώς και στοιχεία για τη μουσική της, και τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται σε αυτή.

Οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν με τις κινήσεις και τη μουσική της Capoeira, καθώς και με την τεχνική του εισηγητή Voador.

Η Σχολή Χορού ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τους φίλους του χορού για τη συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους στο επόμενο σεμινάριο στις 21/10!

capoeira 2

capoeira 1


Για την Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη




Total
0
Shares
Previous Article

Αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου της ανατολικής Αργιθέας

Next Article

Καρδίτσα: Σύλληψη 30χρονου για κλοπή εικόνας από παρεκκλήσι

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”