Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σεμινάριο Προπονητών του “METEORA WRESTLING ACADEMY”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εισηγήσεων του Training Seminar στο πλαίσιο του International Model Camp «Meteora Wrestling Academy». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου στην αίθουσα Νίτσας Λιάπη.

Συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Ιωάννης Μπάρμπας, Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ. Κατά την έναρξη των εργασιών ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Αθλητισμού Δήμου Καλαμπάκας κ. Κωνσταντίνος Ράντος καλωσόρισε τους προπονητές και τους εισηγητές και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην πόλη της Καλαμπάκας. Χαιρετισμό απηύθυναν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ. Ανδρέας Χριστοδουλάκης και κ. Χρήστος Σιδηρόπουλος.

Το σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητικές διαλέξεις και πρακτική εξάσκηση με δύο θεματικές ενότητες : 1η) «Προπόνηση πάλης στις αναπτυξιακές ηλικίες» και 2η) «Προπόνηση πάλης σε αθλητές υψηλού επιπέδου» με εισηγητές τον κ. Τσιακάρα Νικόλαο, Διδάσκων ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, το Δρ. Γεροδήμο Βασίλειο, Αναπληρωτή Καθηγητή Προπονητικής, ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, τη Δρ. Καρατράντου Κωνσταντίνα, Διδάσκουσα ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, το Δρ Αθανάσιο Τζιαμούρτα, Καθηγητή Βιοχημείας ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, το Dr. Bahman Mirzaei, Member of UWW Scientific Commission, Professor of Exercise Physiology, University of Guilan, Rasht, Iran και τον κ. Ghasem Ghassabian, FS Coach of Νational Τeam of Iran.

Την παράλληλη μετάφραση από την αγγλική έκανε η Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας κ. Αθανασία Κρικώνη, ενώ η πρακτική εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Βλαχάβειο Γυμναστήριο Καλαμπάκας, όπου έγιναν και όλες οι προπονήσεις. To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Meteora Wrestling Academy στην προσπάθεια να προσφέρει μια πιο εξειδικευμένη γνώση για την προετοιμασία των αθλητών. Στο τέλος απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και εξέφρασαν την επιθυμία να επαναληφθεί σύντομα μια αντίστοιχη δράση.

Για την οργανωτική επιτροπή

Νίκος Τσιακάρας – Γιάννης Τζίκας

Training Seminar 1

Training Seminar 2

Training Seminar 3

Training Seminar 4

Training Seminar 5




Total
0
Shares
Previous Article

Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων

Next Article

Τρίκαλα: Σύλληψη 45χρονου για παράβαση του νόμου περί όπλων