Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σεμινάριο Δημοτικών Υπαλλήλων στο Δήμο Πύλης

 

Από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης ενημερωτικό σεμινάριο, που οργάνωσε η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Πύλης παρουσία όλων των Υπαλλήλων κυρίως εκείνων που εκτελούν ανάληψη και εξόφληση δαπανών.

Βασικός ομιλητής ήταν ο κ. Αθανάσιος Παζαρλόγλου Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορδελιού-Εύοσμου, ο οποίος  ανέλυσε επί δίωρο περίπου την ανάδειξη πιθανών ατελειών που υπάρχουν στην εφαρμογή του «Κλεισθένη» σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Ο Ν. 4555/2018 «Κλεισθένης», εκτός ό,τι προέβλεψε και επέβαλε την απλή Αναλογική περιλαμβάνει και μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα των Υπηρεσιών και κατά συνέπεια την καθημερινότητα των δημοτών.

Στον παραπάνω Νόμο υπάρχουν νέες διατάξεις που προβλέπουν ένα διαφορετικό τρόπο επίλυσης  θεμάτων, ο κ. Παζαρλόγλου ως μελετητής Νομολογίας σε αυτό το είδος θεμάτων με εμπειρία χρόνων και με τις επαφές που είχε, με αντίστοιχους Δήμους και ΠΕΔ σε όλη στην Ελλάδα ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους Υπαλλήλους πως οι νέες διατάξεις του εν’ λόγω Νόμου, μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη χωρίς να υπάρξουν πιθανά προβλήματα νομιμότητας με την απόκτηση επιπλέον γνώσης για την ορθή ερμηνεία τους.

dimos pylis 1




Total
0
Shares
Previous Article

Έρευνα κοινού του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μανιταριών

Next Article

Παπαστεργίου για ΑμεΑ: Χτίσαμε πόλεις για αυτοκίνητα, θέλουμε πόλεις για ανθρώπους

Related Posts