Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου.

Μια σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε την εβδομάδα που πέρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου.

Η βουλευτής αρχικά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεο. Στην συνάντηση ενημερώθηκε για τους στόχους και τις προτεραιότητες της Ι.Μ με κύριο αυτόν της αξιοποίησης του κτιρίου της Ευαγγελίστριας για την στέγαση φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων. Συζητήθηκαν ακόμη το θέμα των κατασκηνώσεων στο Νεοχώρι, τα συσσίτια αγάπης καθώς και η δημιουργία εκκλησιαστικού μουσείου.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας όπου συναντήθηκε με τον αστυνομικό Δ/ντη κ. Καραπιπέρη και ενημερώθηκε για το αστυνομικό τμήμα Παλαμά . Παράλληλα στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ρομά στα πλαίσια της ενημέρωσης τους κυρίως σε θέματα Οδικής ασφάλειας.

Η κ. Κατσαβριά επισκέφτηκε επίσης το Δημαρχείο Σοφάδων ενώ στην συνέχεια με τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Σκάρλο, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους των ρομά ,επισκέφτηκαν το 4ο Δημοτικό σχολείο τσιγγανοπαίδων, όπου συναντήθηκαν με τον δ/ντη του σχολείου και το διδακτικό προσωπικό. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου καθώς και θέματα που αφορούν στην υποστήριξη γονέων και μαθητών του οικισμού. Στον διάλογο που αναπτύχθηκε αναδείχθηκαν προβλήματα σε σχέση με την ανάγκη υγειονομικού ελέγχου των μαθητών καθώς και με την αναγκαιότητα σύστασης συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με στόχο την καλύτερη συνεννόηση του σχολείου με τους γονείς .

Επίσης η βουλευτής επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Σοφάδων όπου συναντήθηκε με τον δ/ντη του Κέντρου , τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερώθηκε διεξοδικά  για τα προβλήματα ,τις ελλείψεις αλλά και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου. Ο δ/ντης στις προτεραιότητες επεσήμανε την ανάγκη επαναλειτουργίας του ακτινολογικού τμήματος, της αναβάθμισης του οδοντιατρείου καθώς και την επάνδρωση του ΕΚΑΒ . Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το θέμα των αγροτικών ιατρείων και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυσπρόσιτες περιοχές του νομού μας.

Katsavria-foreis-2Katsavria-foreis-1

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση του κ.Αγοραστού με τον Υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ

Next Article

Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου