Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σειρά επαφών στη Βουλή των Ελλήνων είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία και τις συνεχείς συναντήσεις, πραγματοποίησε την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, σειρά επαφών στη Βουλή των Ελλήνων. Η πρωτοβουλία αυτή συμπεριλαμβάνεται στην εντατική προσπάθεια που καταβάλλει η Π.Ο.Α.Σ., προκειμένου να γνωστοποιήσει την πρόσφατη σύστασή της, αλλά και να ενισχύσει το διεκδικητικό πλαίσιο των απαιτήσεων της περιοχής μας.

Η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Α.Σ., αποτελούμενη από την Πρόεδρο Νανά Μαυραντζά, τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Στεργίου, τα μέλη Θανάση Κωφό και Παναγιώτη Παπαντώνη, με τη συνοδεία και ταυτόχρονη καθοριστική παρουσία εκπροσώπων των ιδρυτικών μελών της Π.Ο.Α.Σ., συγκεκριμένα δε, του Θανάση Καραγεώργου (Προέδρου Συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας και Αντιδημάρχου Αργιθέας), του Μενέλαου Παπαδημητρίου (Προέδρου Συλλόγου Ανθηριωτών), του Γιώργου Κουτσιμπογεώργου  (Προέδρου Συλλόγου Λιασκόβου), αλλά και του Κώστα Τσιάκαλου, ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας katafylli.gr, προχώρησε σε άκρως εποικοδομητικές συζητήσεις και έθεσε υπ’ όψιν των Βουλευτών πλήθος ζητημάτων. Με τη σειρά τους, οι Βουλευτές εξέφρασαν την στήριξή τους στη δράση της Π.Ο.Α.Σ και ξεκαθάρισαν πως θα βρίσκονται στο πλευρό μας με κάθε δυνατό τρόπο, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά μία ειλικρινή και δυνατή σχέση σύμπλευσης στα φλέγοντα και ανοιχτά μέτωπα που απασχολούν την Αργιθέα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία μας, βρέθηκε με τους Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομού Καρδίτσας κ.κ. Σπύρο Λάππα, Κατσαβριά – Σιωροπούλου Χρυσούλα και Παναγιώτα Βράντζα, καθώς και με τον Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα. Κατά την παραμονή της στη Βουλή, η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Α.Σ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με Βουλευτές άλλων Περιφερειών. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο σύνολό τους, εντυπωσιάστηκαν από τη δυναμική μας παρουσία και εξέφρασαν το ενδιαφέρον για το πρωτόγνωρο εγχείρημα της Ομοσπονδίας μας, ειδικά μάλιστα για το γεγονός πως αυτή διατηρεί την έδρα της στην Αργιθέα Καρδίτσας. Ανάμεσα στους συνομιλούντες Βουλευτές ήταν  ο Αργιθεάτης Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ. Περιφέρειας Αττικής κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υπεύθυνος για τα θέματα Νομού Καρδίτσας Βουλευτής Επικρατείας κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Βουλευτής του Ποταμιού κ. Σπύρος Δαννέλης, ο οποίος μάλιστα έχει επισκεφτεί την Αργιθέα ως πρώην Ευρωβουλευτής, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, καθώς και ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος.

Με την “παρθενική” της εμφάνιση η Π.Ο.Α.Σ. στην Ελληνική Βουλή, είχε ως βασική επιδίωξη να δηλώσει την παρουσία της, κυρίως στους εκπροσώπους του Νομού Καρδίτσας, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα τους καταστατικούς της σκοπούς. Με τον τρόπο αυτό, ευελπιστούμε στη δημιουργία ενός δημιουργικού διαύλου επικοινωνίας, ικανού να συμβάλλει στην ανάδειξη της περιοχής μας σε πολιτιστικό αλλά και ιστορικό επίπεδο, καθώς και στην επίλυση σοβαρών χρόνιων θεμάτων, μέσα από την αναπτυξιακή πορεία της Αργιθέας. Αμοιβαία, λοιπόν, δεσμεύτηκαν αμφότερες οι πλευρές για άμεση επόμενη συνάντηση, όπου εκεί θα υπάρξει συγκεκριμένη κι ιεραρχημένη “ατζέντα” ζητημάτων, ώστε να πραγματοποιηθεί εκτενέστερη συζήτηση.

Η Πρόεδρος
Νανά Μαυραντζά
Ο Γενικός Γραμματέας
Ανδρέας Στεργίου

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων 5

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων 4

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων 1

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων 2

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων 3




Total
0
Shares
Previous Article

11 νέες Θερμοκοιτίδες Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Next Article

«Η ποίηση μας ΞαναΓνωρίΖει και μας ΞαναΘυμίζει….»

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”