Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΕΑΝ Καρδίτσας: Η Μακεδονία είναι ελληνική

 

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών φτάνοντας στο χώρο της συγκέντρωσης κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς και ανάγνωση του μηνύματος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ενώ την ατμόσφαιρα δονούσε το σύνθημα «όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία»!

Δυναμικό παρών στην κινητοποίηση έδωσαν τα μέλη του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας.

Ο δάσκαλος από το Κιλκίς Δ. Νάτσιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργείου Παιδείας κάνοντας λόγο για «μαγαρισιές του υπουργείου αθεΐας και αφελληνισμού», σπεύδοντας να συμπληρώσει πως «η διαστροφή έγινε μόδα και παρελαύνει καμαρωτά την ώρα που κάποιοι σφετερίζονται τη Μακεδονία».

Κλείνοντας οι ομιλητές δεν ξέχασαν και τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, επαναλαμβάνοντας πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και υπογραμμίζοντας πως «δεν κινδυνεύει από ξένους αλλά από βάρβαρους Έλληνες σύγχρονους Εφιάλτες».

seankarditsasmakedonia1

seankarditsasmakedonia2

seankarditsasmakedonia4

seankarditsasmakedonia5

seankarditsasmakedonia7

seankarditsasmakedonia8

seankarditsasmakedonia3 1

seankarditsasmakedonia6 1




Total
0
Shares
Previous Article

Ποδηλατοβόλτα στον Φιλόνεικο για το ΣΔΕ Καρδίτσας

Next Article

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων