Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ρεπορτάζ Α’ ΕΠΣΚ 3η αγωνιστική

.

Με τον Ηρακλή Σοφάδων να περνά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (6/10) η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

ΑΕ Λεονταρίου – Ταυρωπός 1-1 (ημ. 0-1)

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Λεοντάρι μεταξύ της τοπικής ΑΕΛ και του Ταυρωπού. Ο Παπαευαγγέλου στο 21′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους “πορτοκαλί” με τον Κυρίτση στο 58′ να κάνει το 1-1 αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

ΑΟ Μυρίνης – Αγναντερό 3-0 (ημ. 2-0)

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, ο ΑΟ Μυρίνης κατάφερε να κάνει σεφτέ στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, νικώντας 3-0 τον ΑΟΑ. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τσαγγάρης Β. 22′, Γιαννόπουλος 44′ και Σιούρτος 80′.

Αστέρας – Ατρόμητος Παλαμά 0-0 (ημ. 0-0)

Ένα σφιχτό ντέρμπι με νικήτριες τις άμυνες, καθώς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ στο 0-0, έγινε στη Φαναρίου. Έτσι, Αστέρας και Ατρόμητος διατήρησαν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηρακλής Σοφάδων – ΑΟ Κρανέας 5-0 (ημ. 3-0)

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής κάνοντας το 3Χ3, μετά τη ευρεία του νίκη επί του ΑΟ Κρανέας, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του απώλεια. Οι “κιτρινομπλέ” ήταν καταιγιστικοί από την αρχή και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στο πρώτο 15λεπτο, με σκόρερ τους Τσακίρη 5′, Ζάγκο Τ. (πέναλτι) 9′ και Μελισσό 14′. Στο 66′ ο Δανιήλ έδωσε διαστάστεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων με τον Χατζηγιάννη να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Νέα Νίκη Καμινάδων – Διγενής 0-0 (ημ. 0-0)

Στο στείρο 0-0 έμειναν Νίκη και Διγενής στο γήπεδο Καμινάδων. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες κι από ένα δοκάρι. Έψαξαν τη νίκη όμως μοιράστηκαν από έναν βαθμό που ήταν ο πρώτος τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Πάμισσος – Δόξα Μητρόπολης 1-1 (ημ. 1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Καλογραιανά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Οικονόμου Θ. Στο 28′ ο Ζάρρας εκτέλεσε πέναλτι ο Παπαλίτσας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπουντούρης, σημείωσε το 1-1 που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Παλαμαϊκή – ΑΟΚ 1-4 (ημ. 1-2)

Ένα σημαντικό διπλό με ανατροπή πανηγύρισε ο ΑΟΚ στον Παλαμά, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αιδνιδίασαν, όταν στο 27′ άνοιξαν το σκορ με τον Πολύζο. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς στο 34′ ισοφάρισαν με τον Παπαμαργαρίτη. Από κει και ύστερα ανέλαβε δράση ο Μητσιώνης, ο οποίος με χατ – τρικ (40′, 61′ και 76′) “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Σώκρατες – ΑΕ Καππαδοκικού 3-2 (ημ. 3-0)

Την πρώτη νίκη για φέτος σημείωσε ο Σώκρατες κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Παπαευαγγέλου άνοιξε το σκορ στο 11′, με τον Παπαλό στο 42′ και τον Αργυρόπουλο στο 43′ να “καθαρίζουν” ουσιαστικά το ματς. Στο 64′ ο Ασλάνογλου μείωσε για τους φιλοξενούμενους, που στο 86′ με τον Τουγουτζόγλου έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι μειώνοντας σε 3-2, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.




Total
0
Shares
Previous Article

Aυτοκίνητο "έφυγε" εκτός δρόμου και τυλίχτηκε στις φλόγες

Next Article

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας και Τρικάλων