Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ρεπορτάζ Α’ ΕΠΣΚ 10η αγωνιστική (2019/20)!

Με την ΑΣΑ να φτάνει στο τρίποντο με τρομερή ανατροπή
soccer podosfairo mpala

 Με την ΑΣΑ να φτάνει στο τρίποντο με τρομερή ανατροπή, τους Απόλλωνα και ΑΟΑ να παίρνουν εύκολα διπλά και τον Αστέρα να “γκελάρει” στο Φύλλου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (30/11) η 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ.

ΑΟ Κρανέας – Ταυρωπός 1-0 (ημ. 0-0)

 Μια πολύτιμη νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Κρανέας. Το γκολ του Αλεξίου με κεφαλιά στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 1-0, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Κώστα Γιαννέλου, η οποία είχε και τρία δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπακώστα (δεύτερη κίτρινη – κόκκινη) στο 44′.

ΑΟ Φύλλου – Αστέρας 1-1 (ημ. 1-1)

 Ο ΑΟΦ έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κατσιάβα στο 34′. Ο Καραγιάννης ισοφάρισε στο 44′ σε 1-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

ΑΟΚ – ΑΕ Καππαδοκικού 1-2 (ημ. 0-0)

 Ένα τεράστιο διπλό …μισή παραμονή και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε στην Καρδ/λα η ΑΕΚ. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο ΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Πούλιου στο 54′. Ο Ασλάνογλου Σ. στο 72′ ισοφάρισε, με τον Μαντέλα Αχ. να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Αστέρας Δασοχωρίου – Ηρακλής Σοφάδων 1-3 (ημ. 0-2)

 Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ηρακλής πέρασε από το Φύλλο. Οι “κιτρινομπλέ” άνοιξαν το σκορ με τον Τσακίρη στο 18′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 31′ με τον Παπαδημητρίου Σ. Ο Ραμαντάνης Π. μείωσε για τους γηπεδούχους στο 57′. Το τελικό 1-3 “έγραψε” στο 71′ ο Ζάγκος Τ.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Απόλλων Μακρυχωρίου 1-4 (ημ. 0-0)

 Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο ο Απόλλωνας, όμως τελικά πέρασε με το διπλό από τη Ματαράγκα. Οι “κυανόλευκοι” πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κούρκουλα στο 61′. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ξέρρας που με χατ-τρικ (66, 70′, 73′) μέσα σε 7′ “καθάρισε” το διπλό. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν απλώς να μειώσουν με τον Αρχοντή στο 90′ σε 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μαυραϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-4 (ημ. 3-1)

 Η ΑΣΑ γύρισε από την κόλαση στον παράδεισο! Οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν με τρία γκολ πίσω στο σκορ και τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά παίζοντας έξυπνα στην κόντρα. Άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Καλλιώρα Β. και με δύο γκολ του Πολύζου Δ. (25′, 29′) έδειξαν να τελειώνουν το ματς στο μισάωρο. Οι φιλοξενούμενοι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν την αντεπίθεση μειώνοντας αρχικά με πέναλτι – γκολ του Τσιάκου (43′) πριν την ανάπαυλα. Ο Μπουντούρης στο 62′ έβαλε στο ματς την Αναγέννηση, με τον Στάμο από τα έντεκα βήματα να ισοφαρίζει στο 74′. Ο Βασίλης Ρόβας ήταν ο λυτρωτής καθώς στο 90’+4′ έκανε το 3-4, χαρίζοντας στην “κιτρινόμαυρη” ένα πολύτιμο τρίποντο.

Πάμισσος – ΑΟ Αγναντερού 1-4 (ημ. 1-3)

 Σε ένα γειτονικό ντέρμπι που κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος, με 4 συνολικά πέναλτι, ο ΑΟΑ αναδείχτηκε νικητής μένοντας στην 2η θέση και το κυνήγι της κορυφής. Οι “βυσσινί” μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τον αντίπαλο όταν στο 5′ ο Κεχαγιάς άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο 15′ και πάλι με πέναλτι ο Κακαΐτσας, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους που στο 17′ με τον ίδιο τελείωσαν τα ματς. Ο Τσιαπράζης Γ. με πέναλτι στο 36′ μείωσε για τον Πάμισσο, με τον Κεχαγιά στο 81′ επίσης από τα έντεκα βήματα να διαμορφώνει το τελικό 1-4.


ΠΗΓΗ: karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΚ 10η αγωνιστική (2019/20)!

Next Article
gs gomfoi aot.1

Αήττητος και ασταμάτητος ο ΓΣ Γόμφων