Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2017 στον Δήμο Καρδίτσας

Την Τετάρτη 4/1/2017 και ώρα 13.00 μ.μ.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 4-1-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00‘ μ.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας έτους 2017 (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή μελέτης «Προμήθεια υλικών πλακόστρωσης και πλακιδίων, υλικών συντήρησης και επισκευής κτιρίων, υλικών σιδήρου και υλικών ασφάλτου Δήμου Καρδίτσας», καθορισμός του τρόπου ανάθεσης και ορισμός επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού και επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων βάση του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (εισ.: Β. Ελευθερίου)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή μελέτης «Προμήθεια υδραυλικών υλικών και υλικών άρδευσης Δήμου Καρδίτσας», καθορισμός του τρόπου ανάθεσης και ορισμός επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού και επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων βάση του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (εισ.: Β. Ελευθερίου)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή μελετών προμηθειών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τις ανάγκες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και καθορισμός του τρόπου ανάθεσής τους (εισ.: Β. Ελευθερίου)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης προμήθειας Καυσίμων Λιπαντικών δήμου και φορέων του έτους 2017 (εισ.: Κατσαούνος Ιωάννης)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση επιτροπής διενέργειας, αξιολόγησης, παρακολούθησης, εξέτασης ενστάσεων διαγωνισμού για τα καύσιμα λιπαντικά δήμου Καρδίτσας και φορέων του έτους 2017 (εισ.: Κατσαούνος Ιωάννης)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Εντυπωσίασε το «Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι» του Δήμου Σοφάδων

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…