Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Καρδίτσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, προγραμμάτισε σειρά συνεδριάσεων με θέμα τα καίρια και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους Προέδρους της πρώτης γραμμής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ στα γραφεία της Π.Ε.Δ. (πρώην ΤΕΔΚ) με προσκεκλημένους τους Προέδρους του δήμου Καρδίτσας. Έγινε τοποθέτηση του κάθε Προέδρου μέσα από μια λεπτομερή ανάλυση για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες. Όλοι φανερά προβληματισμένοι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά κυρίως λόγο της έλλειψης χρηματοδότησης τα τελευταία χρόνια, με την απουσία των Αγροτικών Ιατρών από τα χωριά τους από την στιγμή που η ηλεκτρονική συνταγογράφηση μπήκε στις ζωές μας και τα χωριά δυστυχώς δεν έχουν σύνδεση ίντερνετ, με τις παιδικές χαρές κατεστραμμένες λόγω μη πιστοποίησης τους, με τα Κοινοτικά Καταστήματα να υπολειτουργούν λόγο σοβαρών ελλείψεων, με τους ίδιους τους Προέδρους να εκτελούν χρέη εργατών πολλές φορές και πολλά άλλα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ζήτησε από όλους τους παρευρισκομένους να μην διστάζουν να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινότητα τους. Η λογική του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να ακούει τον κάθε προβληματισμό και να συνεισφέρει στην επίλυση του ανά πάσα ώρα, πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις, που μερικές φορές με δυσκολία πραγματοποιούνται, λόγο των υποχρεώσεων όλων των Προέδρων. Τονίστηκε πως στα μέλη του Συμβουλίου δεν υπάρχουν αξιώματα, μιας και όλοι σαν Πρόεδροι έχουν κοινό στόχο το καλό του τόπου τους. Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η προσπάθεια εύρεσης λύσεων στο πλαίσιο ομαδικής δουλειάς, μιας και τα προβλήματα είναι πολλά και κοινά για όλους.

Πρώτη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Καρδίτσας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΛΑΓΙΑ



Total
0
Shares
Previous Article

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου

Next Article

Ο Πανθεσσαλικός διαγωνισμός ομορφιάς 2016 στο Mouzaki Palace

Related Posts

Θωμάς Παπαλάσκαρης: Τεχνικό άρθρο για το σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Θωμάς Παπαλάσκαρης: Τεχνικό άρθρο για το σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας – Περίπου 160 εκατομμύρια κ.μ. κατέβασε στο σημείο ο Ποταμός Καλέντζης

160 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, περίπου, κατέβασε στο σημείο ο “Ποταμός Καλέντζης” στην κακοκαιρία “Daniel”
Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά
Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά ζήτησε με ερώτηση του προς τον υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής έχει επηρεάσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου