Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόταση του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη για τη διεκδίκηση της λειτουργίας της Σχολής Προσχολικής Αγωγής

stathis syskepsi

 Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης σε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόθεση αναστολής λειτουργίας του τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία»πρότεινε την δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου αποτελούμενο από όλους τους Βουλευτές, Δημάρχους, Δημοτικούς  συμβούλους, παραγωγικούς φορείς του Ν. Καρδίτσας από όποιο πολιτικό χώρο και να προέρχονται , το οποίο με τους εκπροσώπους του θα μεταβεί στα αρμόδια υπουργεία και θα κοινοποιήσει την διακαή επιθυμία του νομού να διεκδικήσει τη επαναλειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος.

«Πρέπει πάντα να κοιτάμε το παρελθόν για να μπορούμε να διδασκόμαστε και να κοιτάμε και αντιμετωπίζουμε το παρόν και το μέλλον» και ρεαλιστικά πρέπει να δούμε ότι όποια σχολή έφευγε ή έφυγε από την Καρδίτσα πάρα πολύ δύσκολα γυρνούσε πίσω»είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου. Και για το λόγο αυτό ζήτησε την δημιουργία μόνιμου Συντονιστικού οργάνου που  θα προωθήσει τα συμφέροντα  του Ν.Καρδίτσας κινώντας τους κατάλληλους μηχανισμούς όχι μόνο για τα θέματα παιδείας που απασχολούν τους Καρδιτσιώτες αλλά για όλα τα μεγάλα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και δυστυχώς δεν προχωρούν και για  για να πάψει γενικότερα ο νομός  Καρδίτσας να είναι ο «φτωχός συγγενής».

Ο κ. Στάθης ουσιαστικά διατείνεται πως έχει  πλέον ο Νομός πολιτική ισχύ που του επιτρέπει να προετοιμάζει και θα προωθεί θέματα που τον αφορούν σε κάθε αρμόδιο Υπουργείο πιέζοντας το τρόπον τινά να καταφερθεί προς το συμφέρον του.

Η τοποθέτηση του κ. Στάθη (από 1:10 έως 3:18) 

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos paremvasi tei

Παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ στη σύσκεψη φορέων για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα στο ν. Καρδίτσας

Next Article
Pas Argitheas omada 2019 slide

ΠΑΣ Αργιθέας - ΑΕ Λεονταρίου 2-0 (φωτο-βίντεο)

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”