Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόσκληση τακτικής (δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

dimos plastira1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) και την με αριθμό 163 (αρ.πρωτ. 33282/29-05-2020) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας καλούμε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 23η Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Ανακοίνωση στο Σώμα των αποφάσεων των προηγουμένων δια περιφοράς συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (3η, 4η, 5η, 6η και 7η δια περιφοράς συνεδριάσεις). (Εισηγητής: κος Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος του Δ.Σ.)
  2. Συζήτηση-ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τρέχοντα θέματα του Δήμου και για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ενδοδικαστική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΕΡΓ.ΗΛ. Α.Τ.Ε.» (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΤΠΣ)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή γνωμοδότησης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Οριοθέτηση Ρέματος Πεζούλας» (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή γνωμοδότησης επί της ανανέωσης/τροποποίησης περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ύδρευση ΟΤΑ Λίμνης Ν. Πλαστήρα» (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση τμήματος του διακατεχόμενου δάσους Τ. Κ. Λαμπερού για απόληψη καυσοξύλων δρυός. (Εισηγητής: κος Σκόνδρας Δημήτριος, Εντεταλμένος Σύμβουλος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση συστάδων Δημοτικού Δάσους Τ. Κ. Μοσχάτου για απόληψη καυσοξύλων καστανιάς. (Εισηγητής: κος Σκόνδρας Δημήτριος, Εντεταλμένος Σύμβουλος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναβάθμιση του πακέτου internet των τηλεφωνικών συνδέσεων των κτιρίων του Δήμου για το πρόγραμμα wifi4eu. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς 




Total
0
Shares
Previous Article
Τσιάρας Κωνσταντίνος tsiars konstantinos

Μεταφορά θέσης Προϊσταμένου Τμήματος στην Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Καρδίτσα

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων και Καρδίτσας