Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα

 

Προς:
Α) τον κ. Δήμαρχο
Β) τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους
Γ) τους κ.κ. Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 9η Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018 (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της υπ’ αρίθμ. 0051 πράξεως του Ελεγκτικού Συνεδρίου. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Έκτακτη αποκατάσταση οδών Νεοχωρίου από θεομηνία» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου : «Έκτακτη αποκατάσταση οδών Νεοχωρίου από θεομηνία» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης του έργου «Αποκατάσταση υδρομάστευσης Καρίτσας» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης Φυλακτής» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του Κανονισμού ‘Υδρευσης του Δήμου (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οργάνωση/συνδιοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στο Δήμο (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ” (Α.Μ. 07/2016) (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου-Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Χρήστου Όλγα 




Total
0
Shares
Previous Article

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Ανάβαση στην Σκλίβα

Next Article

«Χαρά και μνημόσυνο» για το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τρικάλων

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…