Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόγραμμα κατάρτισης του Δήμου Μουζακίου για την πιστοποίηση των αγροτών στα γεωργικά φάρμακα

Το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου κάνει γνωστά στους αγρότες του Δήμου Μουζακίου τα παρακάτω:

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προχωρά στην διενέργεια προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων (ΟΧΓΦ) υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι παραγωγοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου μας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

1. Αίτηση
2. Παράβολο 25 € πληρωμένο.
(Η έκδοση του παράβολου μπορεί να γίνει στα ΚΕΠ ή και σε οποιοδήποτε Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο στη σελίδα:https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/ welcome.htm).
3. Πιστοποιητικό που φαίνεται ο Α.Φ.Μ.
4. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχει άλλη οικονομική επιβάρυνση για τους παραγωγούς, πέρα από το παράβολο των 25 € για την συμμετοχή στις εξετάσεις.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα γίνονται στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ταυρωπού 77) αφού προηγηθούν εκπαιδεύσεις των δύο ημερών στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου εφόσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός 20 ατόμων για κάθε τμήμα.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2445350126 (Κράβαρη Ευαγγελία).




Total
0
Shares
Previous Article

Εκπροσώπευση Θεσσαλικών οργανώσεων στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία

Next Article

Ενημέρωση του Δήμου Μουζακίου για τα αδέσποτα σκυλιά

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…