Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου & Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΣΟΥ

 

Η πολύ άσχημη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών, επιφύλαξε στη χώρα μας μεγάλες δοκιμασίες, οι οποίες είχαν δυσμενέστατες πολιτικές και κοινωνικές συνέπειες.

Άλλαξε ριζικά η θεώρηση των πραγμάτων και το μοντέλο λειτουργίας του Ελληνικού κράτους, μετατράπηκε από ανθρωποκεντρικό, σε οικονομοκεντρικό, λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που ξέσπασε στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε.

Κι’ όμως όλο αυτό το διάστημα η κοινωνία μας δεν έχασε την ψυχραιμία της, υπομένοντας καρτερικά τα συνεχή βαριά πλήγματα του μνημονιακού Αρμαγεδδώνα!

Προς έκπληξη της παγκόσμιας κοινής γνώμης οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετώπισαν το χάος, κατανικώντας τα ελαττώματα, τις καταστροφικές νοοτροπίες και συνήθειες του παρελθόντος και αγωνίζονται σκληρά για να βγουν από το τέλμα!

Αυτό είναι ένα μοναδικό κατόρθωμα για το οποίο πρέπει η Ελλάδα να νιώθει απόλυτα υπερήφανη, καθώς αποδεικνύει περίτρανα ότι διαθέτει την καρδιά και την βούληση να βγει από τη φθορά και την υπανάπτυξη.

Χρειάζεται μόνο να φτιάξει και να εφαρμόσει ένα δικό της ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σχέδιο ανάκαμψης, με ανθρώπινη αλληλεγγύη, αξιοποίηση του αθάνατου ελληνικού δαιμονίου και άμεση απελευθέρωση της μυστικής δύναμης του Έθνους μας που πάντα θριαμβεύει όταν δίνει ενωμένο, τις κρίσιμες μάχες για την επιβίωσή του.

Ελπίζω το νέο έτος να επιφυλάσσει ευχάριστες και όχι δυσάρεστες εκπλήξεις, για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Εύχομαι το 2018, να «γεννήσει» πραγματικές προσδοκίες ανάκαμψης για τις Καρδιτσιώτισσες και τους Καρδιτσιώτες, για κάθε ελληνική οικογένεια, για την ταλαιπωρημένη από την σοβούσα κρίση, Πατρίδα μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα για την Νέα Χρονιά 2018 του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ

Next Article

Κοινό μήνυμα βουλευτών και Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την Πρωτοχρονιά

Related Posts