Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτοχρονιάτικα δώρα στο Δήμο Αργιθέας

 

Σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο μπορεί να εκλιφθεί η χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή της οδού Βραγκιανά-Ρόγγια-Όρια Ν. Ευρυτανίας.

Ύστερα από την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών αλλά και των παρεμβάσεων της παράταξής μας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκο και Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό φαίνεται ότι υλοποιούνται πλήρως οι πρόσφατες δεσμεύσεις τους κατά την τελευταία μας συνάντηση στη Λάρισα στις 16 Νοεμβρίου.

Έτσι μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο που είναι η χρηματοδότηση και η δημοπράτησή του, για την κατασκευή ενός τόσο σημαντικού έργου .

Με τη χρηματοδότηση και του άλλου οδικού άξονα προς την Γκρόπα –που και εδώ είχαμε θετική στάση και δέσμευση του κ. Περιφερειάρχη -φαίνεται ότι σιγά σιγά ο νομός μας βγαίνει απ την  οδική απομόνωση!

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν την περιοχή μας αλλά ξεχωριστά τον κ, Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη κ, Τσιάκο τον πατριώτη μας Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Καλομπάτσο και τον ειδικό συνεργάτη του Περιφερειάρχη πατριώτη μας κ. Απ. Γούλα τους οποίους και καλέσαμε να επισκεφτούν την περιοχή μας ..

Οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ.

Συνεχίζουμε δυναμικά και συντονισμένα για όλα τα έργα που απαιτούνται στην Αργιθέα και που έχουμε καταθέσει με γραπτά υπομνήματά μας στο παρελθόν και στους βουλευτές του νομού μας αλλά και πρόσφατα  στον κ. Αγοραστό.

Τελικά καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη! Συνεχίζουμε!!

Γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης

«Αργιθεάτικη Συμμαχία»

Δήμου Αργιθέας




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στον Μύλο των Ξωτικών το εορταστικό εξαήμερο

Next Article

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…