Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά ειδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας Καθηγητή Παναγιώτη Γούλα, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δεληγιάννης Δημήτριος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πρόνοιας κ. Μιχάλης Αναστασίου και ο υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων κ. Θεόδωρος Γαντζούδης.

Ο λόγος της επίσκεψης ήταν να εκφραστούν στο πρόσωπο του Προέδρου του Ιδρύματος, ευχαριστίες για την ενέργεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποίησε το Ίδρυμα και διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Λαρισαίων.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος δέχτηκε τις ευχαριστίες και τόνισε πως το ΤΕΙ/Θ ευαισθητοποιημένο σε θέματα προσφοράς, στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε ενέργεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρωτοβουλία αυτή για τις ανάγκες των ωφελούμενων του κοινωνικού παντοπωλείου.

Τα λόγια του Αποστόλου Παύλου “αλλήλων τα βάρη βαστάζετε” βρήκαν αντίκρισμα στην ενέργεια του προσωπικού και των συνεργατών του ΤΕΙ/Θ. «Με ιδιαίτερη προθυμία ενεργοποιήθηκαν και οι τρεις Σύλλογοι εργαζομένων του Ιδρύματος (Εκπαιδευτικού, Ειδικού Τεχνικού και Διοικητικού Προσωπικού) αλλά και οι προμηθευτές του, εκτελώντας μια πράξη αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο, η οποία φανερώνει την ευαισθησία που υπάρχει απέναντι σε θέματα κοινωνικής μέριμνας αλλά και την πραγματική συμβολή τους στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» σημειώνει η υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας , κα. Ντρογκούλη Έλενα.
Συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν σε μεγάλες ποσότητες, είδη ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιδικές τροφές, λάδι, γάλατα, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά, σχολικά, κουβέρτες, κ.α., βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την αποστολή του παντοπωλείου στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες.

Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού των συνεργατών – προμηθευτών του ΤΕΙ Θεσσαλίας αλλά και μέρος του εργαζομένων του, που διατέθηκε για την αγορά μέρους των ειδών αυτών.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννης τόνισε πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων και χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΤΕΙ Θεσσαλίας ως ενέργεια στηριζόμενη σε αρχές και αξίες, με σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη, αλλά και ως πραγματική συμβολή στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Πύλης: Εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου πεσόντος στον πόλεμο του 1940

Next Article

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Εναρξη με βραβευμένη ταινία επιρροής Αλμπέρ Καμύ και μουσικής Ψαραντώνη