Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά Αθ. Καρύδα σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Μουζακίου

nea elpida logo

 

Προσφορά τροφίμων – ρούχων σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Μουζακίου από τον  κ. Αθανάσιο Καρύδα

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαν οι έμποροι της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, από τον  κ. Αθανάσιο Καρύδα.

Επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά της περιοχής, περιπλανήθηκε ανάμεσα στους πάγκους, συστήθηκε με τους εμπόρους και τους παραγωγούς. Ο κ. Καρύδας συνομίλησε μαζί τους εκτενώς, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους και ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα παράπονα αλλά και τις ιδέες τους για τη μελλοντική ανασύσταση της παραγωγικής βάσης της περιοχής μας. Στη συνέχεια ο κ. Καρύδας αγόρασε προϊόντα από ΟΛΟΥΣ τους παραγωγούς, δηλώνοντας ανθρωπισμό και αλληλεγγύη στα πλαίσια της βοήθειας που πρόκειται να προσφέρει σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στην περιοχή του Μουζακίου.

«Ακολουθώντας πιστά τις αρχές που διδαχθήκαμε, εγώ και τα αδέλφια μου από τους γονείς μας, επιθυμώ το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όλων των κατοίκων του Μουζακίου να είναι πλήρες. Καλώ όλους τους εμπόρους του Δήμου Μουζακίου, καθώς και τους συνυποψήφιους για το Δήμο, να συμβάλλουν με όποιο τρόπο δύνανται για να ευοδωθεί όλη αυτή η προσπάθεια.

Έχοντας όλοι μας την ευλογία της μητέρας του Ιησού, κάτω από τη σκέπη της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, εύχομαι από καρδιάς Υγεία, Αγάπη, ατομική και οικογενειακή Ευτυχία να συνοδεύει τα βήματά σας».

Από το Γραφείο Τύπου

karydas athanasios 8

karydas athanasios 9

karydas athanasios 12

karydas athanasios 14

karydas athanasios 11 1




Total
0
Shares
Previous Article

O Σ.Π.ΟΡ.Τ. σε μονοπάτια άγνωστα

Next Article

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: «Το Μυστήριο Της Θεού Συγκαταβάσεως»

Related Posts