Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προεκλογικό μήνυμα της κ. Παναγιώτας Βράντζα

Από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, πέρασαν μόνο επτά μήνες. Πολύ λίγος πραγματικός χρόνος, αλλά απίστευτα πολύς πολιτικός.
Η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ έφερε την προσδοκία και την ελπίδα σχεδόν στο σύνολο του Ελληνικού λαού.
Δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα αποδείχτηκε αρκετά διαφορετική απ’ αυτό που όλοι περιμέναμε.
Η κυβέρνηση πάλεψε σκληρά, αλλά ο αγώνας ήταν άνισος. Ο «αντίπαλος» είχε στη διάθεσή του πολύ περισσότερα και ισχυρότερα όπλα.
Φυσικά έγιναν και λάθη απ’ τη δική μας πλευρά σ’ αυτή τη μαραθώνια διαπραγμάτευση, τόσο όσον αφορά τακτικές και στρατηγικές, όσο και στην επιλογή των προσώπων.
Τελικά όμως, όπως αποδείχτηκε, οι ισχυροί της Ευρώπης (πολιτικό, οικονομικό και τραπεζικό κατεστημένο) είχαν τα μέσα να επιβάλουν την άποψη τους, αδιαφορώντας για τη βούληση του Ελληνικού λαού και της κυβέρνησης του.
Αυτή η πραγματικά δύσκολη κατάσταση, της διαπραγμάτευσης, δεν επέτρεψε στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει επί της ουσίας.

Φτάσαμε στο σήμερα, και το διακύβευμα κατά τη γνώμη μου, είναι η διακυβέρνηση της χώρας. Μια διαφορετικού τύπου διακυβέρνηση πού θα οδηγήσει σε ένα κράτος σύμμαχο του πολίτη, που δεν θα αδικεί ή ευνοεί κάποιους, που θα εμπνέει αίσθημα ασφάλειας στους ανθρώπους, που θα παράγει, που θα προοδεύει και που τελικά δεν θα διώχνει τα παιδιά του.
Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι ποίος μπορεί και θέλει να κυβερνήσει με αυτόν τον τρόπο; Αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια ή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται την ευκαιρία να κυβερνήσει. Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης και η τελική συμφωνία με τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της στοιχεία της, δεν μπορούν να απαξιώσουν και να διαγράψουν την ανθρωποκεντρική και κοινωνική υπόσταση της αριστεράς.

Όλοι μαζί, οφείλουμε και μπορούμε να παλέψουμε ώστε να κάνουμε τη διάφορα.

Και στην εκλογική μάχη του Σεπτεμβρίου συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη και το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει.

Βράντζα Παναγιώτα
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Απάντηση του Δήμου Μουζακίου στον απόστρατο Ταξίαρχο κ. Καραβίδα

Next Article

Το παιχνίδι της καρέκλας από την Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας

Related Posts