Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προγραμματική δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθ. Καρύδα και της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΔΑ – ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο Δήμος μας δεν έχει άλλα περιθώρια για “πειράματα”, για αυτό το λόγο στόχος τόσο δικός μου, όσο και της ομάδας που συντάσσεται για το καλό του τόπου μας, είναι να βάλουμε το “εμείς” πάνω από το “εγώ” και η ανιδιοτέλεια, πάνω από τους τίτλους.

Σε αυτές τις μέρες που διανύουμε, τα λόγια πρέπει να είναι λίγα, και τα έργα πολλά. Προχωράμε μαζί, διεκδικούμε μαζί όσα μας αξίζουν, και απαιτούμε όσα έχει ανάγκη ο Δήμος μας, που σε συνδυασμό με το όραμα και τις γνώσεις, μπορούν να μας οδηγήσουν στην νέα εποχή.

Πρωταρχικός παράγοντας της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους, όχι μόνο σε ιδέες, αλλά και σε νοοτροπία. Παράλληλα, στόχος της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον Δημότη, χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες δράσεις που θα αναπτύξει.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ “ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ” ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Βασικό μέλημα όλων μας, είναι να επιλέξουμε με ΣΥΝΕΣΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και με γνώμονα το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, νέα πρόσωπα, άφθαρτα, και ικανά, παραμερίζοντας τις όποιες κινήσεις εντυπωσιασμού, μένουμε έξω από πολιτικά παιχνίδια, κοιτάμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ, για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΑΛΛΟΙ” ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

nea elpida logo 4




Total
0
Shares
Previous Article
karydas athanasios 860

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθ. Καρύδα για την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Next Article
ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Αθ. Καρύδα με το συνδυασμό του ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στο Τ.Δ. Παλαιοχωρίου

Related Posts