Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρεσβευτής του τόπου μας, γνωστός Τρικαλινός εργαζόμενος στην Μύκονο

την χειμερινή βρίσκεται στο Περτούλι όπου καθοδηγεί γευστικά την Ταβέρνα του Παναγιώτη
karampoulas

Η Μύκονος είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού. Αποτελεί  το κέντρο των εξελίξεων και σε αυτό τον καθοριστικό ρόλο παίζουν οι ομορφιές της αλλά και οι άνθρωποι στο νησί ώστε να παραμένει σταθερά  ο νούμερο ένα, προορισμός και κομβικό σημείο εξαιρετικών συναντήσεων.

Αξιοσημείωτη και με ενδιαφέρον  η παρουσία του γνωστού Τρικαλινού που τα τελευταία χρόνια δραστηροποιείται επαγγελματικά στο  νησί την καλοκαιρινή περίοδο ενώ την χειμερινή βρίσκεται στο Περτούλι όπου καθοδηγεί γευστικά την Ταβέρνα του Παναγιώτη στην όμορφη περιοχή. Ο νεαρός  Βασίλης Καραμπούλας αποτελεί σημείο αναφοράς και στάσης τόσο για τους επισκέπτες όσο και για πολλούς Τρικαλινούς. Πρόσχαρος, καλοπροαίρετος,  και πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους πάντες, προσφέρει τις γνώσεις του για τον τρόπο διαμονής και διασκέδασης στο νησί.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα προσδιορίζεται αποκλειστικά στα ενδότερα γνωστού ρεστοράν στην χώρα σε κεντρικό σημείο στο νησί των ανέμων, κάτω από τους Μύλους το οποίο κατακλύζεται από επώνυμους κυρίως πολιτικούς και επιχειρηματίες όπου κάθε βράδυ εκεί είναι γιορτή, με τα ουίσκι και τα μερακλώματα να ακολουθούν τις ψαρούκλες και τις αστακομακαρονάδες υπό τους ήχους πάντα εξαιρετικής ελληνικής μουσικής.Κουραστική η δουλειά αλλά αξίζει τον κόπο.

karampoulas1

TRIKALAIDEES cz




Total
0
Shares
Previous Article
argithea

Νέα μόδα: Μυστήρια Γάμου & Βαπτίσεων στα Ορεινά! Στη σκιά του Πλατάνου!

Next Article
kairos 1

Η αναλυτική πρόγνωση του αυριανού καιρού