Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ στο Μουζάκι (φωτο-video)

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και στα πλαίσια της εορτής του προστάτου της Αποστόλου Παύλου, διοργάνωσε στις 30 Ιουνίου φιλικό αγώνα βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου μεταξύ των ομάδων Επιλέκτων Μουζακίου – ΙΡΑ Καρδίτσας, με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου τα συγκεντρωθέντα είδη παραδόθηκαν στην Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, για να προωθηθούν στη συνέχεια στις δικαιούχες οικογένειες μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι». Παρών στην παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών, που έγινε από τους Προέδρους των δύο συλλόγων, ήταν και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο της IPA Καρδίτσας κ. Γιώργο Ζαρχανή και τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» κ. Ηλία Γκαραβέλα για την ευγενική διάθεση που είχαν να προσφέρουν τα τρόφιμα και τα ρούχα που συγκέντρωσαν στη ΔΗΚΕΔΗΜ προκειμένου να διατεθούν σε αδύναμους συμπολίτες μας. Θέλω να επισημάνω πως τέτοιου είδους ενέργειες προάγουν τη συνεργασία μεταξύ των φορέων του Δήμου μας, με απώτερο στόχο τη μεγιστοποίηση των ωφελειών της τοπικής μας κοινωνίας. Η κοινωνία μας στις δύσκολες εποχές που διανύει απαιτεί συνεργασίες και συνέργειες μεταξύ όλων και κυρίως επιζητά κοινωνική ευαισθησία. Τόσο η IPA Καρδίτσας  όσο και ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου με την προσφορά τους αυτή επέδειξαν διάθεση συνεργασίας με το Δήμο μας και κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας που μαστίζεται από τη φτώχια και την ανέχεια. Η δημοτική μας αρχή θα εξακολουθήσει να έχει ως προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία και να στέκεται στο πλευρό των δημοτών μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση. Η πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΔΗΚΕΔΗΜ εργάζονται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση αξιοποιώντας όλους τους πρόσφορους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους προκειμένου να βοηθήσει τους αδύναμους και ανήμπορους δημότες μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση υποστήριξαν ενεργά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών, ενώ χορηγοί ήταν το νερό «ΘΕΟΝΗ» και το «ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ», τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ζαρχανής
Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Γούσιας

Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ Επιλέκτων Μουζακίου – ΙΡΑ Καρδίτσας

[espro-slider id=22392]




Total
0
Shares
Previous Article

Τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ Βατσουνιάς, Δρακότρυπας, Οξυάς και Πευκοφύτου!

Next Article

Χαρακτηρισμός ως «άγονα ιατρεία» το σύνολο των ιατρείων του Δήμου Αργιθέας

Related Posts