Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «Koziakas Mouhtain Race»

Για δεύτερη χρονιά φέτος έγινε στην Τοπική Κοινότητα Ελάτης, την Κυριακή 14 Μαϊου, ο κορυφαίος αγώνας  με τίτλο «Koziakas Mouhtain Race».

Με την παρουσία και την αρωγή του Δήμου Πύλης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συλλόγου Επαγγελματιών ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης πλέον γίνεται Θεσμός.

Ξαναγέμισε κόσμο η Ελάτη και ο Κόζιακας.

Αθλητές, προπονητές, επισκέπτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και θα μεταφέρουν παντού το μήνυμα της φιλοξενίας και του φυσικού κάλλους της ορεινής περιοχής μας.

Έγιναν δύο διαδρομές: Μία των είκοσι (20) χιλιομέτρων και μία των οκτώ (8) χιλιομέτρων. Σε μία διαδρομή απείρου φυσικού κάλλους. Σε δρομικά, ανηφορικά και μη  μονοπάτια  μέσα στο δάσος.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των βραβείων.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πύλης  κ. Άρης Τζάνης, o κ. Στέφανος Καλαμαράς – Πρόεδρος Χιονοδρομικού, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Χαμψάς, ο κ. Μπάρδας Κωνσταντίνος – εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, ο Πρόεδρος του ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ κ. Παπαγιαννάκης και πολλοί άλλοι.

DSC08782

DSC08770

DSC08776

DSC08777

DSC08764




Total
0
Shares
Previous Article

Κ. Αγοραστός: Καταδικάζουν τις Περιφέρειες σε παραγωγική ασφυξία

Next Article

Το ΚΕΑ, χειροπιαστή απόδειξη της Κοινωνικής Πολιτικής

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.