Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο “ΕΝΑΣΤΡΟΝ” στο Μαυρομμάτι, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ο ετήσιος χορός του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου. Το κέντρο γέμισε και ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και ιδιαίτερα τη νεολαία που μας τίμησε με την μεγάλη συμμετοχή της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Βράντζα Παναγιώτα, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός Γεώργιος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ν. Καρδίτσας κ. Κορέλλας Σωτήριος, η Δασάρχης Μουζακίου κ. Χουρδάκη Τερψιθέα, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Μουζακίου κ. Ντούρβα Παρασκευή, η πρ. βουλευτής της Ν.Δ. Καρδίτσας κ. Σκόνδρα Ασημίνα, ο εκπρόσωπος της Ζ’ Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων και υπεύθυνος θήρας κ. Συρταδιώτης Στέργιος, το μέλος της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Τρίχας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ.κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, Πάντος Άγγελος, Φούντας Γεώργιος, ο κ. Πολύζος Ιωάννης, εκπρόσωπος της Π.Υ. Μουζακίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τόλια Σοφία, ο κ. Γκινής Επαμεινώντας, η κ. Τσιούφη Ευαγγελία, ο κ. Καλλιώρας θωμάς, ο κ. Φροξυλιάς Βάϊος, μέλος του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου, ο κ. Γιώτης Λάμπρος, Αντιπρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου, Επικεφαλης του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Μουζακίου, Γραμματεας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Ζ’ Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, ο κ. Γκαγκάς Άρης, ο κ. Γκαραβέλας Χρήστος, ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Πύλης κ. Λαμπρογιώργος Δημήτριος και ο Γραμματέας κ. Σταρίδας Γεώργιος, ο κ. Γιώτας Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος κυνηγητικού Συλλόγου Τρικάλων, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφυλακες, κ.κ. Κατσόγιαννος Σεραφείμ, Αλτάνης Σπυρίδων, Μπέκος Βασίλειος και Τριμίντζιος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δροσάτου Δ. Αργιθέας κ. Λαμπέρης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γελάνθης κ. Τσιούμας Χρήστος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοκαστρου κ. Γρηγορίου Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθοχωρίου κ. Τσίγκας Παναγιώτης.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Καρδίτσας κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος δυστυχώς λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν κατάφερε να παρευρεθεί, αλλά μας ευχήθηκε με υπόμνημα κάθε επιτυχία, υγεία και ευτυχία ελπίζοντας την επόμενη φορά να του δοθεί η ευκαιρία να είναι κοντά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς μας για την προσφορά τους καθώς επίσης και το mouzakinews.gr που σε κάθε δράση του Συλλόγου και όχι μόνο είναι πάντα παρών. 

Οι αριθμοί των μεγάλων δώρων που κληρωθήκαν είναι:

  1. 766
  2. 3755
  3. 2303
  4. 401
  5. 385
  6. 1031
  7. 1918
  8. 628
  9. 2221
  10. 3705
  11. 616

Οι λαχνοί ισχύουν μέχρι 30 – 04 – 2018

Η παρουσία σας μας τίμησε πολύ και γι αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

και το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δείτε το video
kynhgetikos syllogos

[RPG id=64630]




Total
0
Shares
Previous Article

Κλιμάκιο της Εθνικής Βόλεϊ Παγκορασίδων στο Μουζάκι

Next Article

Μουσικό οδοιπορικό στην Αγία και Μ. Εβδομάδα από τη χορωδία του ΙΝ Αγ. Νικολάου Μαυρομματίου