Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο “ΕΝΑΣΤΡΟΝ” το Σάββατο 18 Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Το κέντρο γέμισε και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου Γεώργιος Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Καλλιώρας Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκινής Επαμινώνδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τόλια Σοφία και Παναγόπουλος Γεώργιος, ο κ. Συρταδιωτης Στέργιος, μέλος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και υπεύθυνος θήρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοπύργου Βλάχος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοκάστρου κ. Γρηγορίου Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθοχωρίου Τσίγκας Παναγιώτης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δροσάτου Δ. Αργιθέας κ. Λαμπέρης Αθανάσιος. O Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Λαμπρογιώργος Δημήτριος και ο Γραμματέας κ. Κανάτας Γεώργιος. Οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες κ. Κατσόγιαννος Σεραφείμ, Αλτάνης Σπυρίδων και Κότσιαλος Χρήστος.

Η Βουλευτής Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί αλλά μας ευχήθηκε στην χαιρετιστήρια επιστολή της κάθε επιτυχία, υγεία και ευτυχία ελπίζοντας την επόμενη φορά να της δοθεί η ευκαιρία να είναι κοντά μας. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί επίσης και ο Βουλευτής Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς μας για την προσφορά τους.

Οι αριθμοί των μεγάλων δώρων που κληρωθήκαν είναι:

4961,

4333,

1642,

2101,

2842,

2576,

4392,

3103,

446,

3187,

1746

Σας ευχαριστούμε θερμά

Ο Πρόεδρος: ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και το Δ.Σ.

Ετήσιος χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου

[supsystic-gallery id=6 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Μουζάκι: Η ομάδα των Τρίκαλα BC Aries στην προπόνηση των ακαδημιών του Γ.Σ. Μουζακίου

Next Article

Συνέχεια στο πρωτάθλημα βόλει των Κορασίδων Β' για τον Γ.Σ. Μουζακίου

Related Posts