Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολύ καλή η θέση και η κατάσταση της ΠΑΔΥΘ

Fosda-Trikala-mouzakinewsΤην πολύ καλή θέση και κατάσταση της ΠΑΔΥΘ, επανεπιβεβαίωσε η συζήτηση για το μέλλον των ΦΟΣΔΑ της χώρας.

Στην 9η Σύνοδο, που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου το τριήμερο 18 – 20 Ιουνίου 2015, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΔΥΘ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

fosdaΗ συζήτηση περιστράφηκε σε πλήθος θεμάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και διαφάνηκε η πορεία της ΠΑΔΥΘ, ως φορέα που διαχειρίζεται τα απορρίμματα και απόβλητα στη δυτική Θεσσαλία, με τρόπο σύμφωνο με τις προδιαγραφές.

Επίσης, φάνηκε και η θετική πορεία της εταιρίας στην εκτέλεση του έργου της, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, χωρίς την ύπαρξη προβλημάτων. Αυτό που αποτελεί πλέον στόχο της εταιρίας, είναι η συζήτηση για το τι μέλλει fosda2γενέσθαι με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Στη συζήτηση στη Χερσόνησο αναπτύχθηκαν τα όσα αφορούν στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων. Πλέον, και αφού ολοκληρώθηκε η διαβούλευση, η συζήτηση αφορά στις κατά τόπους περιφέρειες. Στον τομέα αυτό, θέση που ανέπτυξε στη σχετικές συζητήσεις ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αφορούσε στη διατήρηση του καθεστώτος των ΦΟΣΔΑ, ειδικά όσων έχουν τη θετικότατη πορεία της ΠΑΔΥΘ.

Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 55χρονος διότι καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του

Next Article

«Αφήνουμε την απάθεια και αναλαμβάνουμε δράση»

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”
Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…